Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Elias Charalambous, OUT după gesturile obscene de la finalul derby-ului cu Dinamo. Câte meciuri riscă să fie suspendat antrenorul FCSB-ului

VIDEO | Elias Charalambous, OUT după gesturile obscene de la finalul derby-ului cu Dinamo. Câte meciuri riscă să fie suspendat antrenorul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de anI), riscă să fie suspendat după gesturile obscene arătate la finalul derby-ului cu Dinamo.

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo, dar Elias Charalambous a fost protagonistul unor imagini care nu îi fac cinste antrenorului cipriot.

Elias Charalambous, gest necugetat după Dinamo - FCSB 0-1

La finalul partidei, în drumul către vestiare, antrenorul FCSB-ului a fost scuipat de un suporter aflat în primul rând al tribunei.

Nemulţumit de gestul fanului, Charalambous şi-a ieşit din minţi şi i-a arătat acestuia semne obscene (VIDEO).

Ca atare, antrenorul vicecampioanei riscă să fie suspendat, în cazul în care observatorul partidei a notat gestul său.

Conform Regulamentului Disciplinar al Federaţiei Române de Fotbal, Elias Charalambous ar putea sta pe bară de la un singur meci până la şase, în cel mai rău caz.

Ce spune regulamentul în astfel de situaţii:

”Orice persoană care provoacă publicul sau alte persoane prin gesturi, cuvinte sau alte mijloace înainte, în timpul sau după terminarea unui joc, va fi suspendată de la 1 la 6 jocuri dacă este jucător sau antrenor şi de la o lună la 3 luni dacă este oficial”.

FCSB are un program încărcat în perioada următoare, cu meciuri cu Oţelul (a), FCU Craiova (d), în Cupă, CFR (d) şi Hermannstadt (a).

La conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Dinamo, acelaşi Elias Charalambous a adresat felicitări în limba română echipei naţionale a României pentru calificarea la EURO 2024.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperliga 

viewscnt
Articole similare