Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după show-ul pirotehnic de la Dinamo - FCSB: ”Petardele sunt inofensive. A fost un derby adevărat”

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după show-ul pirotehnic de la Dinamo - FCSB: ”Petardele sunt inofensive. A fost un derby adevărat”

FCSB

Comentarii

Liderul galeriel FCSB-ului, Gheorghe Mustaţă, a oferit prima reacţie după ce suporterii au aruncat cu torţe pe teren, la derby-ul de pe Arena Naţională.

În derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, câştig de cauză au avut oaspeţii prin golul superb marcat de Florinel Coman.

Duelul de pe Arena Naţională a avut şi o atmosferă senzaţională, care, în câteva momente, s-a transformat în una incendiară.

Atunci când cele două galerii adverse au aruncat cu petarde şi fumigene, iar integritatea jucătorilor putea fi pusă în pericol.

Dar liderul Peluzei Nord a FCSB-ului, Gheorghe Mustaţă, a oferit prima reacţie după derby-ul bucureştean.

Nu a fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat în minutul 50 cu ultraşii roş-albaştrilor, dar a transmis faptul că ”petardele sunt inofensive”.

“Nu s-a aruncat în jucători cu petardele. Eu am spus de foarte multe ori să nu se arunce în teren, fac apel. Că mai găseşti câte unul care aruncă, asta este. Cine a aruncat? În ce jucători a aruncat?

În momentul în care s-a creat acel conflict între jucători, s-a aruncat în teren, este adevărat. În momentul în care opreşti meciul, rişti să primeşti amendă. 

Eu am făcut apel să nu se mai arunce în teren. S-a creat acel conflict şi dacă aruncă unul, atunci aruncă toţi. În momentul în care a fost fumul ăla, nu mai vezi pe nimeni. Este adevărat, puteau să fie accidentări.

Am apucat să strig să nu se arunce în teren, dar deja erau aruncate. O să avem o şedinţă în această săptămână, va trebui să îmi iau nişte garanţii şi să îmi asum anumite lucruri. 

O să îmi asum eu şi asta, ca nimeni să nu mai arunce în teren. Va trebui să stau de vorbă cu toată lumea şi dacă aruncă înseamnă că vor să îmi facă mie rău. Nu pun în pericol acele torţe.

Problema este să nu loveşti jucătorii cu ea. Petardele sunt inofensive. Voi discuta la şedinţa de săptămâna asta cu toată lumea şi vom vedea ce măsuri o să luăm ca să nu se mai întâmple asta. 

Evident, dacă eu spun să nu se mai arunce în teren şi se aruncă, înseamnă că totul este împotriva mea. A fost un derby adevărat şi lucrurile foarte bune. A fost frumos”, a declarat Mustaţă, conform Fanatik.

Jandarmeria a anunţat că au fost acordate nu mai puţin de 32 de amenzi după derby-ul dintre Dinamo şi FCSB. 13 suporteri au fost interzişi pe stadion între 6 şi 12 luni.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoarena nationalagheorghe mustata 

viewscnt
Articole similare