Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un om disperat, care şi-a pierdut echilibrul, controlul”. Ovidiu Burcă, desfiinţat de fosta glorie a lui Dinamo: ”Ce tupeu are copilul ăsta”

”Un om disperat, care şi-a pierdut echilibrul, controlul”. Ovidiu Burcă, desfiinţat de fosta glorie a lui Dinamo: ”Ce tupeu are copilul ăsta”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani) a fost luat la rost de una dintre legendele clubului, Costel Orac (64 de ani).

Dinamo a pierdut la limită duelul cu FCSB, scor 0-1, în etapa a 17-a din Superligă. Golul a fost marcat de Florinel Coman, cu o execuţie direct din lovitură liberă (52).

Dar reacţia lui Ovidiu Burcă la finalul derby-ului a stârnit furia uneia dintre legendele clubului Dinamo.

Actualul antrenor al ”câinilor” a afirmat că echipa din prezent nu mai are nicio legătură cu generaţiile din trecut care scriau istorie în culorile alb-roşu.

Dar Costel Orac, component al lui Dinamo care atingea semifinalele CCE, în 1984, i-a răspuns lui Ovidiu Burcă şi l-a ”împachetat” imediat.

”Nu-mi vine să cred ce a putut să declare Ovidiu Burcă. Mi se pare declaraţia unui om disperat, care şi-a pierdut echilibru, iar asta nu e bine.

Văd că face referire că a rescris codul genetic. Omul şi-a pierdut controlul. Nici măcar nu cunoaşte istoria clubului ăsta, dacă o cunoştea avea mai mult respect.

Pe mine mă deranjează că el face referire la faptul că Dinamo, vezi Doamne, avea spate. Păi, Dinamo avea spate pentru că avea valoare.

Dinamo nu a câştigat campionate şi a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni pentru că avea spate, ci pentru că avea jucători de valoare.

Mie, în general, nu-mi place să mă iau de asemenea specimene de oameni, dar când sunt obraznici trebuie puşi la punct.

Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta. Deşi mi se părea că este un băiat cu bun-simţ, dar se pare că şi-a pierdut controlul”, a declarat Orac, potrivit Gsp.

Costel Orac a cucerit şase trofee la Dinamo, respectiv trei titluri şi trei Cupe ale României, în cei nouă ani petrecuţi la formaţia din Bucureşti.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcăcostel orac 

viewscnt
Articole similare