Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă: ”Sunt epuizat!”. Cum explică seria neagră de la Dinamo: ”Există o energie negativă”

Ovidiu Burcă: ”Sunt epuizat!”. Cum explică seria neagră de la Dinamo: ”Există o energie negativă”

Dinamo București

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică seara, cu scorul de 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic.

Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu. Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, s-a arătat dezamăgit de înfrângerea din derby. 

”Sunt dezamăgit. În primul rând de faptul că unii jucători nu aia vut curajul pe care trebuia sa îl aibă la astfel de meci, după dezamăgit pentru că puteam marca. Coman a scris un eurogol, de fiecare dată cine joacă împotriva noastră scrie eurogoluri. Sunt dezamăgit şi pentru suporteri. Am avut şi jucători accidentări şi suspendaţi. Se întâmplă aceeaşi poveste. 

Nu am concretizat deşi am avut ocazii importante. Am încercat tot timpul să aduc jucători cu calitate. Am jucat cu cei trei în faţă, poate să mă aşteptăm la mai mult... 

Sunt epuizat, vedem în viitor ce se va întâmplă. E o serie neagră de rezultate, nu e o situaţie deloc uşoară. E o energie negativă, jucători accidentaţi, suspendaţi. E greu să creezi o omogenitate în condiţiile acestea.

Situaţia este destul de îngrijorătoare, nu mă aşteptam să fie aşa greu acest început. Când faci lucrurile din mers se pierde din încredere, din energie”, a mărturisit Ovidiu Burcă. 

În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo  ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

Echipele care au evoluat:

  • DINAMO: Golubovic - Cr. Costin, Lucas de Araujo, Homawoo (R. Patriche 29), Amzăr - Dani Iglesias, Bena (Bani 69), Ilic - Ghezali, Hakim Abdallah (Politic 69), Goncalo Gregorio. ANTRENOR: Ovidiu Burcă
  • FCSB: Târnovanu – A. Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic (Ov. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă, D. Miculescu (Compagno 46), Fl. Coman (D. Rotariu 85). ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsbdinamoovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare