Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie schimbat”. Fostul căpitan al lui Dinamo nu s-a ferit de cuvinte în privinţa lui Ovidiu Burcă. ”A primit prea multă încredere” | EXCLUSIV

”Trebuie schimbat”. Fostul căpitan al lui Dinamo nu s-a ferit de cuvinte în privinţa lui Ovidiu Burcă. ”A primit prea multă încredere” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo simte din ce în ce mai mult emoţiile retrogradării, însă Ovidiu Burcă nu cedează. Antrenorul ”câinilor” a fost foarte dezamăgit după înfrângerea din derby-ul cu FCSB, al 11-lea meci consecutiv fără victorie pentru Dinamo.

Cristi Pulhac este de părere că zilele lui Burcă la Dinamo sunt numărate. ”Cred că este finalul”

Invitat în studioul Orange Sport, Cristi Pulhac a analizat situaţia lui Ovidiu Burcă şi a susţinut că Dinamo are nevoie de o schimbare pe banca tehnică pentru a se putea lupta cu şanse reale la evitarea retrogradării. În opinia lui Pulhac, conducerea ”câinilor” a fost foarte îngăduitoare cu Burcă şi a trecut cu vederea rezultatele dezastruoase din acest sezon, păstrând în amintire promovarea fabuloasă din stagiunea trecută.

”(n.r. Ce ai face dacă ai fi la Dinamo? L-ai păstra pe Burcă?) Înţeleg că e antrenorul care a promovat. Înţeleg să îi dai încredere, dar mi se că e prea multă încredere din partea conducerii. Nu se vede nicio schimbare. Şi eu aştept ceva după fiecare discurs de-al lui de la finalul meciurilor.

Toată lumea are răbdare. Nimeni nu a vorbit de rău despre el, dar acum cred că este finalul. Trebuie schimbat ceva. Eu asta aş face deocamdată. Trebuie un declic la echipă. A avut şanse mult mai multe decât au avut alţi antrenori la Dinamo. Acum câţiva ani, antrenorii tremurau. Se bucurau după meci, iar a doua zi intrau în trepidaţii”, a spus Cristi Pulhac, în exclusivitate pentru Orange Sport.

  • Dinamo este penultima în Superligă, cu 10 puncte după 17 meciuri.

 Ovidiu Burcă şi Cristi Pulhac au fost coechipieri la Dinamo în sezonul 2004-2005, la finalul căruia Dinamo a câştigat Cupa României. 

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcăsuperligă 

viewscnt
Articole similare