Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă uriaşă pentru Alexandru Măţan. Cu românul titular, Columbus Crew s-a calificat în finala Conferinţei de Est în MLS

Performanţă uriaşă pentru Alexandru Măţan. Cu românul titular, Columbus Crew s-a calificat în finala Conferinţei de Est în MLS
Comentarii

Columbus Crew, cu românul Alexandru Măţan pe teren până în minutul 90, s-a calificat în finala Conferinţei de Est din MLS, după ce a învins-o pe Orlando City SC cu 2-0, după prelungiri.

În meciul disputat pe Exploria Stadium din Orlando, Columbus Crew s-a impus prin golurile marcate de Christian Ramirez (93), cel care l-a înlocuit pe Măţan (90), şi Cucho Hernandez (113).

În finala Conferinţei de Est, prevăzută la Cincinnati pe 2 decembrie, Columbus Crew va întâlni formaţia FC Cincinnati, care a eliminat-o pe Philadelphia Union cu 1-0, prin golul lui Yerson Mosquera din minutul 90+4.

În finala Conferinţei de Vest a MLS, se vor înfrunta Los Angeles FC şi Houston Dynamo.

Los Angeles FC (LAFC), campioana entitre a MLS, a învins-o în semifinalele Conferinţei de Vest, duminică, pe Seattle Sounders cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Denis Bouanga în minutul 30.

LAFC, aflată pe locul trei după sezonul regulat, va juca în finală cu Houston Dynamo, care a eliminat-o cu 1-0 pe Sporting Kansas City în cealaltă semifinală. Unicul gol al partidei a fost marcat de Franco Escobar (39).

În septembrie, Houston Dynamo a câştigat Cupa Statelor Unite (US Open Cup), după ce a învins-o pe Inter Miami, fără starul Lionel Messi, cu 2-1.

Finala Conferinţei de Vest dintre LAFC şi Houston Dynamo are loc tot sâmbătă 2 decembrie într-o singură manşă pe BMO Stadium din Los Angeles.

Afla mai multe despre: mls 

viewscnt
Articole similare