Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul german Felix Brych a suferit o accidentare serioasă la un meci din Bundesliga

Arbitrul german Felix Brych a suferit o accidentare serioasă la un meci din Bundesliga

Arbitraj

Comentarii

Felix Brych a abitrat meciul de sâmbătă Eintracht Frankfurt-VfB Stuttgart şi a egalat recordul lui Wolfgang Stark de 344 de meciuri de campionat în 2017.

După ce s-a accidentat la genunchiul drept în minutul 32 şi a fost tratat de paramedici, el a terminat prima repriză cu un bandaj, înainte de a-i ceda locul la pauză celui de-al patrulea oficial Patrick Schwengers, care a debutat în Bundesliga la vârsta de 28 de ani.

"Medicii au spus că ar fi riscant să continui", a explicat Félix Brych.

Testele de duminică au fost clare: ligamentul încrucişat rupt, urmând ca în următoarele zile să fie operat. "Aşa stau lucrurile. Aşa este viaţa. Acum sunt aici şi am obţinut recordul. Şi asta mă face fericit. Pe de altă parte, sunt şi deprimat", a declarat arbitrul în vârstă de 48 de ani, într-un interviu acordat după meci la Sky Sports. Durata absenţei sale "nu poate fi încă estimată", potrivit federaţiei germane.

Félix Brych şi-a început cariera de arbitru pe 28 august 2004, la un meci dintre Hertha Berlin şi Mainz. Pe lângă cele 344 de meciuri din Bundesliga, a fost selectat să arbitreze 69 de meciuri din Liga Campionilor, precum şi la Cupele Mondiale din 2014 şi 2018 şi la Euro 2016 şi 2020.

Afla mai multe despre: brychbundesligastuttgarteintracht 

viewscnt
Articole similare