Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă lovitură după lovitură! Patronul FCSB vrea să ia titlul cu un jucător de la CFR. ”Îmi place de el”

Gigi Becali dă lovitură după lovitură! Patronul FCSB vrea să ia titlul cu un jucător de la CFR. ”Îmi place de el”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali stă în continuare ”la pândă” şi este pregătit să transfere un atacant în această iarnă. Andreea Compagno şi David Miculescu au intrat în dizgraţia patronului FCSB, iar soluţia pentru ofensiva roş-albaştrilor poate veni chiar de la o rivală la titlu.

Gigi Becali l-a lăudat pe Otele. ”Aleargă, face, drege, dar...”

Latifundiarul din Pipera a vorbit frumos despre atacantul nigerian transferat în această vară de CFR Cluj de la UTA. Philip Otele a fost unul dintre cei mai buni oameni din echipa lui Mandorlini, iar cifrele vorbesc de la sine: 6 goluri şi patru pase decisive în 17 meciuri de campionat.

Patronul FCSB-ului a declarat că îşi a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru un jucător african ce evoluează peste hotare, deoarece în România nu a găsit un atacant care să merite această sumă. Cu toate aceastea, Gigi Becali a lăudat stilul de joc al lui Otele, dar nu a rămas impresionat de numărul său de goluri (6).

”Nu dau decât până într-un milion pe un atacant, nu dau milioane. 800 de mii de euro, de exemplu, am făcut oferta acum. E din străinătate. Pe cine să dai 800 de mii în România, pe cine vezi tu să facă atât?

În România, ca să zic aşa, dacă aş putea să aleg, poate l-aş alege pe Otele, îmi place de el. Dar şi ăla văd că nu prea dă goluri. Aleargă, face, drege, dar numai că nu dă goluri deloc. Spun că îmi place de el, nu că aş da 800 de mii. Luis Phelipe de la Iaşi nu e atacant… Iar pe stânga noi avem acolo”, a spus Gigi Becali ,potrivit Fanatik.

  • În vârstă de 24 de ani, Philip Otele este cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare