Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB o laudă pe Dinamo. ”Sunt pe penultimul loc, dar nu sunt atât de slabi”

Un jucător de la FCSB o laudă pe Dinamo. ”Sunt pe penultimul loc, dar nu sunt atât de slabi”

Superliga

Comentarii

Ştefan Târnovanu, portarul FCSB-ului, crede că terenul greu a influenţat jocul echipelor în meciul Dinamo – FCSB 0-1, disputat duminică seară pe Arena Naţională.

”Ne bucurăm că am deblocat jocul prin golul lui Florinel Coman, pentru că am câştigat fără să primim gol. Avem cea mai bună apărare din campionat alături de Hermannstadt. Ne doream să câştigăm. Cum, acest lucru este mai puţin important.

Faptul că Dinamo este pe locul pe care este, acest lucru nu înseamnă că sunt atât de slabi. Au posesie foarte bună. Noi, în prima repriză cred că am avut cea mai slabă repriză din acest campionat. Terenul a fost foarte greu, se rupea, nu am putut să pasăm, nu am putut să avem viteză în circulaţia mingii. Au pus presiune, au făcut pressing, dar am câştigat”, a declarat Târnovanu.

Dinamo 0-1 FCSB

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic. Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu. Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol. În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo  ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

Afla mai multe despre: fcsbdinamosuperligtârnovanu 

viewscnt
Articole similare