Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu nu a mai suportat şi a plecat înainte de finalul de la Dinamo - FCSB: ”Ăsta nu e derby!”

Mircea Lucescu nu a mai suportat şi a plecat înainte de finalul de la Dinamo - FCSB: ”Ăsta nu e derby!”

Dinamo București

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică seara, cu scorul de 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic.

Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu. Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

Mircea Lucescu a ”regretat” că a venit la meci. Fostul mare antrenor a plecat înainte de finalul partidei şi a răbufnit la ieşirea din stadion: „Ăsta nu e derby! Nu merita nimeni sa castige”. Acestea au fost singurele lui cuvinte despre meci.

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol.

În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo  ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

Echipele care au evoluat:

DINAMO: Golubovic - Cr. Costin, Lucas de Araujo, Homawoo (R. Patriche 29), Amzăr - Dani Iglesias, Bena (Bani 69), Ilic - Ghezali, Hakim Abdallah (Politic 69), Goncalo Gregorio. ANTRENOR: Ovidiu Burcă

FCSB: Târnovanu – A. Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic (Ov. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă, D. Miculescu (Compagno 46), Fl. Coman (D. Rotariu 85). ANTRENOR: Elias Charalambous

 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare