Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United şi Aston Villa, victoriase cu Everton şi Tottenham! Alejandro Garnacho, execuţie superbă

VIDEO | Manchester United şi Aston Villa, victoriase cu Everton şi Tottenham! Alejandro Garnacho, execuţie superbă

Premier League

Comentarii

Echipa engleză Manchester United a învins duminică, în deplasare, scor 3-0, formaţia Everton, în etapa a 13-a din Premier League.

VIDEO | Manchester United şi Aston Villa, victoriase cu Everton şi Tottenham

Manchester United a deschis scorul în minutul 3, prin Garnacho, care a înscris un gol spectaculos, din foarfecă, bucurându-se apoi aşa cum o face Cristiano Ronaldo. Oaspeţii au intrat cu avantaj minim la pauză, dar au marcat de două ori în repriza secundă. Rashford a făcut 2-0 în minutul 56, din penalti, iar Anthony Martial a stabilit scorul final în minutul 75.

Cu victoria de pe Goodison Park, Manchester United a urcat pe locul 6, cu 24 de puncte. Everton ocupă penultima poziţie, a 19-a, cu 4 puncte.

În celălalt meci al zilei,  Aston Villa a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, gruprea londoneză Tottenham, în etapa a 13-a din Premier League.

Tottenham a deschis scorul în minutul 22, prin Giovani Lo Celso. După numai două minute Ollie Watkins a înscris pentru Aston Villa, însă golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Oaspeţii au reuşit însă să egaleze în minutul 45+7, prin Pau Torres, şi au trecut în avantaj la golul lui Ollie Watkins, din minutul 61. Gazdele nu au putut egala şi bifează a treia înfrângere consecutivă în campionat.

Învingătoare cu 2-1, Aston Villa a trecut pe locul 4, cu 28 de puncte, iar Tottenham este pe locul 5, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester unitedeverton 

viewscnt
Articole similare