Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB luat la ţintă de Panduru după derby-ul cu Dinamo: „Bag-o, mă, băiatule, în poartă! Ai probleme pe toate posturile tu” | EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB luat la ţintă de Panduru după derby-ul cu Dinamo: „Bag-o, mă, băiatule, în poartă! Ai probleme pe toate posturile tu” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo. scor 1-0.

Jucătorul de la FCSB criticat de Panduru după derby-ul cu Dinamo: „Bag-o, mă, băiatule, în poartă! Ai probleme pe toate posturile tu” | EXCLUSIV

FCSB a obţinut victoria prin golul înscris de Florinel Coman în minutul 51. Vicecampionii au avut o formulă de start interesantă, cu David Miculescu titular pe postul de atacant. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru l-a analizat pe fotbalistul FCSB-ului, fiind dezamăgit de faptul că în continuare fostul jucător de la UTA nu confirmă.

„Miculescu are probleme pe toate posturile. Dar bine, nici nu joacă omul constant, de asta nu pot să-i pun eu o ştampilă, pentru că nu poţi să intri 10-15 minute şi să faci ceva. Dacă îl văd 3 meciuri la rând 90 de minute, ceea ce nu o se se întâmple niciodată, atunci pot să trag o concluzie.

Dar e greu să intre în sistemul FCSB-ului, pare că nu produce absolut nimic. Marea dezamăgire e atunci când scapi singur cu portarul şi nu dai gol. Bag-o, mă, baiatule, în poartă!”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Reacţia lui Florinel Coman după meciul cu Dinamo

Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, a fost mulţumit de victoria obţinută duminică seara, pe Arena Naţională, 1-0 cu Dinamo.

„Un meci greu, un derby. Se dau lupte grele şi se cam uită de fotbal. E normal pentru că ambele echipe nu vor să piardă. Cred că în această seară dăruirea şi calitatea au făcut diferenţa. Ne aşteptam ca Dinamo să facă un joc defensiv, dar asta este cu echipele mai mici trebuie să facem un joc poziţional.

Au jucat bine şi ei, important este că am câştigat. Am văzut meciul lui CFR şi am vorbit între noi că nu trebuie să dăm cu piciorul acestei şanse. Ştiam că vom suferi azi, dar aşa e fotbalul. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu”, a declarat Florinel Coman, autorul golului în victoria obţinută de FCSB duminică, scor 1-0, cu Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: fcsbdinamosuperligabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare