Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după derby-ul Dinamo - FCSB: „Echipa asta nu a încercat absolut nimic!” | EXCLUSIV

Primele reacţii după derby-ul Dinamo - FCSB: „Echipa asta nu a încercat absolut nimic!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naţională, scor 1-0.

Primele reacţii după duelul dintre Dinamo şi FCSB: „Echipa asta nu a încercat absolut nimic!” | EXCLUSIV

Unicul gol al meciului a fost înscris de Florinel Coman din lovitură liberă, în minutul 51. Dinamo a încercat să revină, dar fără succes. La finalul meciului, Basarab Panduru şi Cristi Pulhac au analizat meciul, concluzionând că meciul a fost unul mediocru.

„La ce ne aşteptăm de suntem acum supăraţi şi dezamăgiţi de ce am văzut? FCSB a căutat să dea un gol şi apoi să închidă jocul. FCSB asta a făcut în ultimul timp, nu e nicio surpriză. Dinamo a încercat ceva? În afară de faptul că a vrut să nu ia gol? Nici măcar nu a încercat ceva Dinamo.

A vrut doar să ducă meciul cât mai departe şi să vadă ce se poate întâmpla de acolo, iar FCSB-ul a vrut să dea un gol ca să închidă ulterior meciul”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

„Da, a fost un meci mediocru. Se putea şi mai rău de atât, dar l-as cataloga drept un meci mediocru”, a spus şi Cristi Pulhac.

După acest duel, FCSB rămâne lider în Superligă, cu 37 de puncte adunate în 17 meciuri. De cealaltă parte, Dinamo ocupă locul 15, cu 10 puncte în 17 meciuri.

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare