Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria cu Dinamo a lăsat urme pentru FCSB! Un jucător de bază va rata următorul meci al roş-albaştrilor

Victoria cu Dinamo a lăsat urme pentru FCSB! Un jucător de bază va rata următorul meci al roş-albaştrilor

Superliga

Comentarii

Alexandru Băluţă va fi indisponibil pentru meciul cu Oţelul Galaţi din etapa a 18-a a Superligii, după ce a văzut cartonaşul galben în derby-ul cu Dinamo, câştigat de roş-albaştrii cu 1-0.

Mijlocaşul, venit liber de contract în această vară după despărţirea de Puskas Akademia, a bifat al patrulea avertisment din sezon, astfel că va ”sări” peste partida cu Oţelul, programată duminică, 3 decembrie, pe Arena Naţională.

Alexandru Băluţă a fost integralist în meciul cu Dinamo, însă nu a reuşit să se facă remarcat. Fostul jucător al Universităţii Craiova are un gol şi o pasă de gol în 13 meciuri în Superligă, plus o altă reuşită în Cupa României, chiar contra Oţelului.

  • În vârstă de 30 de ani, Alexandru Băluţă este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro.

Dinamo 0-1 FCSB

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic. Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu. Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol. În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo  ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamobăluţă 

viewscnt
Articole similare