Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Galaţi! Dorinel Munteanu a început ”curăţenia de iarnă” la Oţelul. ”I-am dat afară”

Revoluţie la Galaţi! Dorinel Munteanu a început ”curăţenia de iarnă” la Oţelul. ”I-am dat afară”

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a cedat pe teren propriu, scor 1-3, contra Universităţii Craiova, iar Dorinel Munteanu a luat măsuri, la doar câteva ore după meci. După o primă repriză perfectă, la finalul căreia gălăţeanii aveau 1-0 pe tabelă, Craiova s-a trezit şi a făcut instrucţie în partea a doua.

Dorinel Munteanu nu iartă pe nimeni: 4 jucători, OUT de la Oţelul!

Aşa cum anunţase după meci, Dorinel Munteanu a pus piciorul în prag şi a luat măsuri. ”Neamţul” a renunţat la patru jucători, însă a preferat să nu le dezvăluie pentru moment numele.

“Am dat patru jucători în dimineaţa asta. Nu pot să dau nume pentru că au contracte, nu pot să zic. Sunt lucruri interne, cu salarii şi altele. I-am dat afară pentru că nu se pliază pe proiectul nostru. Nu a fost vorba doar de meciul cu Universitatea Craiova, au fost vreo cinci, şase, şapte meciuri”, a spus Dorinel Munteanu, conform Fanatik.

Oţelul este pe locul nouă în Superligă, cu 20 de puncte după 17 etape. În următoarea etapă, roş-alb-albaştrii se vor deplasa pe Arena Naţională pentru meciul cu FCSB.

”Neamţul” a răbufnit la finalul meciului cu Universitatea Craiova. ”M-am simţit umilit”

”Deja le-am comunicat jucătorilor de cine mă voi despărţi chiar înainte de decembrie, pentru că un asemenea tratament nu pot să suport. Jucători indolenţi, care fac asemenea greşeli. Voi discuta mâine cu ei după ce voi reuşi să dorm, dacă pot, în această noapte.

Nu este o decizie la cald, eu n-am fost umilit de foarte mult timp în fotbal. Le-am spus şi jucătorilor la cabine, asta nu e o noutate, n-o să mai fie la echipă şi la revedere. Randamentul este cel care face un jucător să joace sau nu. Le mulţumesc tuturor suporterilor pentru că au venit în număr foarte mare, nu mă aşteptam. Nu m-am ferit niciodată de muncă, nu m-am ferit nici când am preluat Oţelul, nu mi-a fost ruşine să dau zăpada de pe teren”, a spus Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: oţelul galaţidorinel munteanusuperligă 

viewscnt
Articole similare