Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În primul rând, de asta avem probleme". MM Stoica a reliefat motivul pentru care FCSB "scârţâie" de o bucată de timp: "Puteţi să spuneţi că bat câmpii!" | EXCLUSIV

"În primul rând, de asta avem probleme". MM Stoica a reliefat motivul pentru care FCSB "scârţâie" de o bucată de timp: "Puteţi să spuneţi că bat câmpii!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a reliefat unul dintre motivele principale pentru care, în opinia sa, FCSB a început să "scârţâie" de o bucată bună de timp.

Este vorba despre lipsa lui Vlad Chiricheş (34 de ani), accidentat la finalul lunii august într-un meci cu pierdut cu UTA, 2-1 la Arad. Mihai Stoica este de părere că e foarte important să existe un lider în teren la orice echipă, nu doar la FCSB.

Lipsa lui Chiricheş, motivul pentru care "scârţâie" FCSB? Mihai Stoica: "Puteţi spune că bat câmpii"

Vorbind despre Sepsi şi forma slabă pe care o traversează de când a ieşit din echipă Nicolae Păun, accidentat, Mihai Stoica a reliefat faptul că şi FCSB a început să "scârţâie" de când s-a accidentat Vlad Chiricheş, liderul din teren al "roş-albaştrilor".

Mihai Stoica a spus de ce crede că absenţa lui Vlad Chiricheş cântăreşte greu în evoluţiile pe care le are FCSB.

"Noi avem probleme, în primul rând, din cauza faptului că lipseşte Chiricheş. Puteţi să spuneţi că bat câmpii. Este extrem de important să ai un jucător care să-ţi dea echilibru, să fie lider", a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Vlad Chiricheş era aşteptat să revină în derby-urile cu Rapid şi Dinamo, însă FCSB nu l-a putut recupera şi acesta s-a operat din nou, urmând să lipsească încă patru luni de pe teren după ce a ajuns "la cuţit" în Finlanda, ca urmare a unei rupturi musculare pe care a suferit-o în UTA Arad - FCSB 2-1 din etapa a 7-a a Superligii.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbvlad chirichessuperliga 

viewscnt
Articole similare