Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sabău a bătut-o pe Rapid, dar le-a declarat dragoste fanilor din Giuleşti: ”Îmi sunt dragi. Aşa trebuie să arate suporterii”

Sabău a bătut-o pe Rapid, dar le-a declarat dragoste fanilor din Giuleşti: ”Îmi sunt dragi. Aşa trebuie să arate suporterii”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), a tras concluziile după victoria superbă reuşită în Giuleşti, contra Rapidului.

U Cluj a reuşit o victorie incredibilă, după ce a întors-o pe Rapid, chiar în Giuleşti, scor 3-2, în ultimul joc al etapei cu numărul 17 din Superliga României.

Rapidiştii au condus cu 2-0, dar câştig de cauză a avut, în cele din urmă, formaţia vizitatoare.

Sabău, declaraţie de dragoste pentru fanii din Giuleşti

La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău a fost lăudat pentru evoluţia echipei sale, iar el, la rândul său, a avut un mesaj pentru fanii giuleşteni.

Actualul antrenor al lui U Cluj a câştigat titlul cu Rapid, ca jucător, în anul 2002, şi nu a uitat de atmosfera care însoţeşte de fiecare dată meciurile formaţiei de lângă Podul Grant.

”A trebuit să mă adaptez. Să schimb sistemul de joc. A venit acel gol care ne-a dat moral. Am crezut în noi, ne-am creat situaţii de a egala imediat, nu am reuşit, da până la urmă am reuşit. Avem jucătorii care au calitate şi nu se tem de nimic.

Foarte multe lucruri îţi trec prin minte când eşti condus..Să nu iei multe, ce să le spui la jucători. Au ieşit lucrurile cum trebuia să iasă. Noi trebuia să fim mult mai compacţi.

Fanii giuleşti îmi sunt dragi. Am tot respectul pentru aceşti oameni care cântă mereu şi chiar atunci când pierd. Aşa trebuie să arate suporterii”, a declarat Sabău, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid este pe locul 3 în Superliga României, cu 30 de puncte, iar U Cluj este pe 7, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidu clujioan ovidiu sabaugiulestisuperliga 

viewscnt
Articole similare