Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a revenit zâmbetul lui Adrian Mititelu, după victoria cu Sepsi: ”Acest meci ne va ajuta să ne deblocăm”

I-a revenit zâmbetul lui Adrian Mititelu, după victoria cu Sepsi: ”Acest meci ne va ajuta să ne deblocăm”

Fotbal

Comentarii

U Craiova 1948 a reuşit să o învingă pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (1-1), luni, 27 noiembrie, într-o partidă din etapa a 17-a din Superligă.

Golurile oltenilor au fost semnate de către Vladislav Blănuţă (min. 10) şi Leo Lacroix (min. 90+2), în timp ce reuşita covăsnenilor a fost bifată de Cosmin Matei (min. 30).

Adrian Mititelu a revenit la sentimente mai bune

După acest succes, patronul celor de la FCU, Adrian Mititelu, consideră că echipa şi-a regăsit pofta de joc şi va aborda cu o altă încredere următoarele etape, până la finalul anului.

Oltenii sunt doar pe locul 14, cu 18 puncte adunate, însă trage speranţe că se poate apropia de zona de play-off în următoarele etape, dacă vor reuşi să ”sudeze” victoriile.

FCU mai are două meciuri în deplasare, cu U Cluj şi Voluntari, şi două meciuri acasă, cu FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti.

  • Un parcurs perfect în aceste dueluri o poate apropia serios pe FCU de primele şase locuri.

Acest meci ne va ajuta să ne deblocăm şi să punem bazele unor planuri mai îndrăzneţe pentru următoarele trei, patru meciuri. Am câştigat pe merit, am dominat şi am avut ocazii singuri cu portarul. Am avut şi şansă pe final, dar zic că victoria este pe deplin meritată şi faptul că marchezi în minutul 91 sau 95 este mai puţin important.

Avem valoare, lot şi tot ce trebuie să urcăm în clasament, dar din păcate punctele ne-au lipsit în ultima perioadă. Sperăm că odată cu acest meci vor reuşi să strângem puncte şi la Cluj, putem să strângem puncte importante care să ne apropie de obiectivul propus.

Tot timpul Peluza Sud a susţinut echipa şi să nu uităm că a susţinut echipa în cele mai grele momente. De acolo mai sunt unii aşa, mai sunt oameni de rezultat şi nu numai la noi, sunt unii specialişti în alcătuirea primului 11, ăsta este publicul românesc şi ştim că în general la Craiova sunt suporteri de rezultat.

Ăştia puţini 800, 1.000, 2.800 câţi or fi mă mândresc cu ei pentru că au rămas alături de echipă şi când au jucat în Liga 4, Liga 3. Sunt 2.000, 3.000 de suporteri care au rămas constanţi şi asta este un lucru important pentru noi şi îmi dă curaj că lucrurile vor fi şi mai bune”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul partidei cu Sepsi.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiova - sepsi 

viewscnt
Articole similare