Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, explicaţii după Rapid - U Cluj 2-3: „Nu se poate aşa ceva, i-am avertizat pe băieţi!”

Cristiano Bergodi, explicaţii după Rapid - U Cluj 2-3: „Nu se poate aşa ceva, i-am avertizat pe băieţi!”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă pe teren propriu de Universitatea Cluj, scor 2-3.

Cristiano Bergodi, concluzii după Rapid - U Cluj 2-3: „Nu se poate aşa ceva, i-am avertizat pe băieţi!”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi, tehnicianul giuleştenilor a tras concluziile unui meci în care echipa sa a condus cu 2-0, dar s-a văzut învinsă la finalul celor 90 de minute.

„A fost o lipsă de maturitate. Am picat acest test. De la 2-0 nu se poate pierde un meci, chiar dacă se spune că e un rezultat periculos. Era foarte important pentru noi să jucăm altceva. Am făcut o primă repriză pe contre, nu există aşa ceva! Trebuie să fii echilibrat la 2-0. Prea multe ocazii au avut cei de la Cluj.

Ne-am dezechilibrat în repriza a doua. E o repriză de uitat. Nu se poate aşa ceva! Să luăm gol în felul ăsta pe contraatac, mai ales când joci acasă. Păcat. I-am avertizat pe băieţi, dar eu sunt primul vinovat.

La 2-0 aveam meciul în mână, dar se poate întâmpla. Mergem înainte. Am încercat să băgăm şi atacanţi ca să câştigăm, pentru că ne-am dezechilibrat. Pe teren trebuie să avem noi capacitatea de a reveni. Când iei al treilea gol după ce ai avut 2-0 nu e deloc uşor.

Am încercat să venim cu jucători ofensivi, dar fără succes. Ne-a adus cu picioarele pe pământ. Trebuie să învăţăm din greşelile făcute în această seară”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului din Giuleşti.

 
 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapidu cluj 

viewscnt
Articole similare