Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Joacă ce vrea şi face treabă, dar...". Florinel Coman, avertizat în perspectiva unui transfer de milioane de euro: "Nu interesează pe nimeni" | EXCLUSIV

"Joacă ce vrea şi face treabă, dar...". Florinel Coman, avertizat în perspectiva unui transfer de milioane de euro: "Nu interesează pe nimeni" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru (53 de ani) l-a avertizat pe Florinel Coman (25 de ani) după ce l-a privit în meciul Poli Iaşi - FCSB 1-3. "Pandi" a spus că şeptarul "roş-albaştrilor" joacă şi dă randament pentru că lăsat "să facă ce vrea" pe teren şi să nu vină pe faza defensivă.

Florinel Coman are parte de un sezon foarte bun la FCSB, un sezon în care pare că s-a maturizat şi are multe reuşite, însă are un minus, consideră Basarab Panduru. La FCSB nu face faza defensivă, este lăsat să joace mult în atac şi să fie periculos pentru adversari, însă pentru cluburile mari din Europa acesta aspect va fi o bilă neagră.

Basarab Panduru îl avertizează pe Florinel Coman: "Dacă te duci afară trebuie să joci ca la echipa naţională. La FCSB joacă ce vreal şi face treabă"

Coman a reuşit o dublă în meciul Poli Iaşi - FCSB 1-3, în care a obţinut şi un penalty, şi a luat ochii tuturor cu prestaţia sa. Totuşi, Basarab Panduru îl avertizează pe şeptarul FCSB în perspectiva unui transfer în străinătate.  Cluburile mari vor considera un mare minus faptul că Florinel Coman nu face faza defensivă, crede Basarab Panduru.

În plus, Basarab Panduru atrage atenţia că Florinel Coman ar trebui să plece la o echipă pe stilul său de fotbal, nu la o echipă care nu i se potriveşte, chiar dacă se plăteşte o sumă importantă în schimbul serviciilor sale.

"La FCSB arată că dacă joacă ce vrea el face treabă. Dă goluri cu grămada, dă pase de gol cu grămada, problema e în afară dacă te duci... Că acolo trebuie să joci ca la echipa naţională, unde trebuie să vii lângă fundaşul stânga. Dacă te duci la Nottingham Forest trebuie să vii în defensivă şi atunci e posibil să ai o problemă, să nu mai faci nimic pe faza de atac. Pentru că fotbalul adevărat ăla este, nu e cel de aici din România.

Dar nu mai interesează pe nimeni. Important e să pleci, să iei banii, nu mai interşează pe nimeni dacă te întorci după un an, ba chiar e foarte bine, ţi-ai luat banii şi te-ai întors după un an", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • 5 - cinci milioane de euro este clauza de reziliere pe care Florinel Coman o are în contractul cu FCSB

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comansuperligatransferbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare