Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lasă FCSB pentru Dinamo. Jucătorul care a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali pleacă la rivali. Ce îi garantează ”câinii”

Lasă FCSB pentru Dinamo. Jucătorul care a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali pleacă la rivali. Ce îi garantează ”câinii”

FCSB

Comentarii

Se pregăteşte un transfer pe axa FCSB - Dinamo, în această iarnă. ”Câinii” speră să pună mâna pe un jucător venit în acest an la liderul campionatului.

Un fost campion al României lasă FCSB pentru Dinamo

FCSB nu doar transferă jucători, dar punctează şi la capitolul plecări, iar printre jucătorii care vor părăsi formaţia roş-albastră se numără şi Cristi Ganea.

Acesta ar urma să se alăture celor de la Dinamo, informează cei de la AS. Pe lista ”câinilor” mai erau şi Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, dar nu s-a ajuns la niciun acord cu vreunul dintre ei.

Însă, când vine vorba de Ganea, lucrurile sunt mai simple. Fundaşul stânga ar fi dispus să vină la penultima clasată din Superligă pentru că a primit garanţii că va fi titular şi astfel ar putea să-şi reintre în forma de joc.

Cristi Ganea a fost adus de FCSB la data de 6 septembrie 2023, liber de contract după despărţirea de grecii de la Panathinaikos.

A jucat doar opt meciuri pentru liderul din România. Ganea a fost campion în 2017, cu Viitorul (acum Farul).

Cristi Ganea, pe lista neagră a lui Gigi Becali

"Gigi a spus clar la cine vrea să renunţe. Ganea, Djokovic, Rotariu şi să-l vândă pe Compagno. (...) E clar ce a spus Gigi, e o singură variantă. Să te înţelegi ca să plece, dacă nu vor să plece, nu pleacă. Nu poţi forţa.

Ei nu vor merge în cantonament dacă nu vor să plece. E decizia patronului, dar vor avea condiţii de pregătire conform contractelor pe care le-au semnat", afirma Mihai Stoica, zilele trecute, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbdinamosuperligacristi ganea 

viewscnt
Articole similare