Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga încearcă un ”tun”. CFR, cale liberă spre transferul unui internaţional cu 56 de selecţii

Nelu Varga încearcă un ”tun”. CFR, cale liberă spre transferul unui internaţional cu 56 de selecţii

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga este pregătit de revoluţie în această iarnă la CFR Cluj, unde atmosfera a devenit mai liniştită, după victoria la scor contra rivalei U Cluj (4-0). Primul jucător dorit vine chiar din Superligă şi este un internaţional cu 56 de selecţii.

Ce lovitură pe piaţa transferurilor din România încearcă CFR Cluj

Nelu Varga începe deja mişcările de trupe din această iarnă la CFR Cluj, iar unul dintre jucătorii pe care îi vrea în Gruia este şi Aly Abeid, de la UTA Arad, conform Sport Arad.

Fundaşul stânga de 26 de ani mai are contract cu formaţia lui Mircea Rednic până la finalul actualului sezon, dar refuză prelungirea acestuia.

Conducerea clubului din Arad a încercat chiar să-i dubleze salariului lui Abeid, dar jucătorul nu a putut fi înduplecat nici aşa.

În aceste condiţii, pe fir a intrat Nelu Varga, cel care vrea să-l aducă la CFR Cluj, pentru a-i crea concurenţă pe postul de fundaş stânga veteranului căpitan Mario Camora.

În Gruia, sursa citată notează că Aly Abeid ar putea câştiga un salariu de 15-20.000 de euro pe lună, dar ar fi şi o problemă cu această mutare.

Jucătorul de bandă este şi căpitanul naţionalei din Mauritania, alături de care va participa la Cupa Africii pe Naţiuni, la începutul anului viitor.

Iar Aly Abeid speră să aibă evoluţii consistente, care l-ar putea ajuta să revină în fotbalul din vestul Europei, acolo unde a jucat până să ajungă la UTA, în 2022.

Abeid a adunat 56 de meciuri şi trei goluri pentru naţionala Mauritaniei şi a evoluat, de-a lungul carierei, la echipe precum Levante şi Valenciennes, în ligile secunde din Spania, respectiv Franţa.

Un eventual transfer al lui Aly Abeid, cotat la 300.000 de euro, la CFR Cluj în această iarnă ar putea-o costa 100-150.000 de euro pe formaţia clujeană.

Fundaşul de bandă stângă a jucat până acum 45 de meciuri pentru UTA Arad şi a reuşit un gol şi trei pase decisive.

Afla mai multe despre: cfr clujuta aradsuperligaaly abeid 

viewscnt
Articole similare