Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătăi de cap pentru Mircea Rednic înainte de meciul cu Dinamo: ”Jucătorul nu mai are viză...”

Bătăi de cap pentru Mircea Rednic înainte de meciul cu Dinamo: ”Jucătorul nu mai are viză...”
Comentarii

UTA - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 18:00, pe „Iuliu Bodola” din Oradea.

UTA Arad primeşte vizita formaţiei Dinamo, azi, de la ora 18:00. Mircea Rednic a prefaţaţ duelul cu ”câinii” şi a dezvăluit că are probleme de lot. 

Dacî Benga şi Vucenovic au probleme de sănătate, lui Abeid i-a expirat viza, iar Rednic nu se va putea baza pe el pentru următoarele două partide. 

"Este un meci foarte important, vrem să câştigăm, ca să şi putem să urcăm în clasament. Pentru ca apoi este şi etapa de acasă cu Oţelul Galaţi şi vrem să legăm rezultatele bune. N-o să fie uşor, mai ales ţinând cont de situaţia lui Dinamo, care suferă. Când nu ai rezultate, atmosfera nu e bună, lumea caută vinovaţi. Mai puţin mă interesează adversarul, îmi doresc ca UTA să aibă o atitudine bună, să avem un spirit precum Petschovschi şi colegii lui!

Avem două-trei probleme de lot, Benga - accidentat, că tot era supărat că l-am schimbat, putea să rateze şi sfârşitul de an. Are o contractură, va sta o săptămână, 10 zile. Vucenovic a recidivat, iar pe Aly (n.red Abeid) l-am pierdut două meciuri! I-a expirat viza, n-au reuşit să obţină viza de şedere, a plecat în Mauritania să-şi rezolve problema cu viza şi începe şi perioada de la naţională, acolo. Oricum, se şi accidentase, oricum nu putea juca, Dumnezeu le aranjează pe toate", a reacţionat Mircea Rednic înaintea partidei cu Dinamo.

Înaintea acestei partide, cele două formaţii nu traversează cel mai bun moment. UTA este pe 14 în România şi are 15 puncte acumulate în 14 meciuri jucate. De cealaltă parte, Dinamo este penultima în SuperLiga, cu 10 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: dinamoutamircea rednic 

viewscnt
Articole similare