Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătăi de cap la FCSB! S-a accidentat şi nu poate merge la "vraciul" Marijana: "Nu face terapie în zona aia" | EXCLUSIV

Bătăi de cap la FCSB! S-a accidentat şi nu poate merge la "vraciul" Marijana: "Nu face terapie în zona aia" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat anul en-fanfare cu două victorii clare, cu Hermannstadt şi Poli Iaşi, însă a primit o veste proastă după meciul din Copou. Unul dintre cei mai buni jucători din echipă s-a accidentat şi nu poate merge la Belgrad, la celebrul "vraci" al fotbaliştilor, Marijana Kovacevic.

Este vorba despre Alexandru Băluţă (30 de ani), adus gratis în vară de FCSB, unul dintre preferaţii patronului şi unul dintre cei mai în formă fotbalişti din echipă. El a suferit o ruptură musculară, însă nu se poate trata la Marijana, la clinica din Belgrad.

Alexandru Băluţă s-a accidentat, iar Marijana Kovacevic nu poate interveni să-l ajute: "Nu face terapie în zona aia"

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a oferit detalii despre accidentarea lui Alexandru Băluţă, despre care a spus că nu se poate trata la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevic.

Zona în care a suferit Băluţă ruptura musculară nu este accesibilă pentru tratament, fiind aproape de tendon. Stafful FCSB sper să-l aibă pe Alexandru Băluţă sub comandă în a doua parte a cantonamentului pe care "roş-albaştri" îl au pregătit în Turcia.

"Nu merge la Belgrad. Nu. Este o accidentare, dar este în zona tendonului şi Marijana acolo nu intervine. Nu face terapie în zona aia, e o zonă mai dificilă. Leziunea lui fibrilară este de gradul 2B, dacă totul merge bine ar trebui să facă partea a doua cantonamentului cu echipa", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 3 - trei goluri şi trei pase de gol are în cont Alexandru Băluţă în toate competiţiile sezonului cu FCSB, în 20 de meciuri (1331 de minute).

FCSB - UTA Arad este primul meci pe care îl vor disputa "roş-albaştri" în Superligă în 2024, pe 22 ianuarie.

Afla mai multe despre: alexandru balutafcsbaccidentaremarijanamihai stoica 

viewscnt
Articole similare