Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Liga 1. Mutu semnează cu un club uriaş, dar nu e Petrolul. Revine să ia titlul pentru a antrena în Champions League

ŞOC total în Liga 1. Mutu semnează cu un club uriaş, dar nu e Petrolul. Revine să ia titlul pentru a antrena în Champions League

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu s-a despărţit de Neftci Baku, însă plecarea din Azerbaidjan i-a deschis acum antrenorului uşile către două echipe de mare tradiţie din Superligă.

Petrolul vrea să scape de Florin Pîrvu şi îl doreşte insistent pe Adrian Mutu pe banca tehnică, însă marea problemă este reprezentată de galeria ultras a echipei. Suporterii ploieştenilor îl vor în continuare pe Pîrvu la conducerea clubului şi pregătesc un protest masiv la începutul anului următor.

În aceste condiţii, şansele ca Adrian Mutu să ajungă la Petrolul sunt destul de mici, însă antrenorul este dorit insistent şi pe banca unei echipe care se luptă la titlu.

Deşi a negociat şi în trecut în nenumărate rânduri cu "Briliantul", Nelu Varga n-a reuşit până acum să şi ajungă la un numitor comun cu antrenorul, dar patronul CFR-ului speră să dea acum marea lovitură.

Chiar recent au fost în discuţii cele două părţi pentru înlocuirea lui Mandorlini, iar acum, odată cu despărţirea de azerii de la Neftci Baku, Mutu are cale liberă spre banca tehnică a CFR-ului, conform fostului mare atacant, Gabi Balint.

„Adrian Mutu a reziliat contractul cu Neftchi Baku si se îndreaptă spre... CFR” , a scris Gabi Balint pe Twitter.

Afla mai multe despre: adrian mutucfr clujsuperligapetrolulnelu varga 

viewscnt
Articole similare