Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omrani, dat afară şi de la Petrolul. Florin Pîrvu a făcut anunţul: "Gata, nu mai face parte din lotul nostru"

Omrani, dat afară şi de la Petrolul. Florin Pîrvu a făcut anunţul: "Gata, nu mai face parte din lotul nostru"

Petrolul

Comentarii

Petrolul a plecat şi ea într-un stagiu de pregătire în Antalya, iar Florin Pîrvu, antrenorul echipei, a dezvăluit, pe aeroport, că Billel Omrani nu mai intră în planurile sale pentru a doua jumătate a sezonului.

"La plecări, Omrani este în afara lotului nostru în această perioadă. Aşteptăm acum venirile. Suntem în discuţii, probabil că în câteva zile ni se vor alătura în cantonamentul din Antalya.

Trebuie să îmbunătăţim atacul, aşa că o să aducem jucători pentru compartimentul ofensiv" , a declarat Florin Pîrvu la plecarea în cantonament.

Venit la finalul lunii septembrie la Petrolul, din postura de jucător liber de contract, Billel Omrani urmează acum să se despartă de ploieşteni după doar 239 de minute jucate în cele şapte meciuri, în toate competiţiile.

Trecut în carieră pe la Marseille, CFR Cluj şi FCSB, atacantul francez în vârstă de 30 de ani are cinci titluri de campion în Superligă şi două Cupe ale României alături de ardeleni şi o Cupă a Ligii Franţei, în 2012, cu OM.

  • 550 de mii de euro valorează Billel Omrani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Lot Petrolul pentru cantonamentul din Antalya:

Lotul Petrolului pentru Antalya

  • Portari: Lukas Zima, George Gavrilaş, Mihai Eşanu, Andrei Jercălău
  • Fundaşi: Seniko Doua, Marian Huja, Bart Meijer, Guilherme Garutti, Paul Papp, Valentin Ţicu, Denis Radu
  • Mijlocaşi: Takayuki Seto, Sergiu Hanca, Jefferson Jr, Jair Silva, Giorgi Abuashvili, Ismael Diomande, Alexandru Musi, Lucian Dumitriu
  • Atacanţi: Gheorghe Grozav, Mihnea Rădulescu, Zoran Mitrov, Mario Bratu, Mihai Roman, Iustin Răducan, Raul Bucur, David Ionuţ Paraschiv, Juan Pătraşcu, Augustin Dumitrache

Afla mai multe despre: petrolulomranisuperliga 

viewscnt
Articole similare