Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos total la Rapid. Sportivii nu mai au bani de mâncare şi stau la mila colegilor. De când nu şi-au mai primit banii şi ce spun oficialii clubului | EXCLUSIV

Haos total la Rapid. Sportivii nu mai au bani de mâncare şi stau la mila colegilor. De când nu şi-au mai primit banii şi ce spun oficialii clubului | EXCLUSIV

Sporturi

Comentarii

CS Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, iar mulţi dintre sportivii clubului nu mai au bani de chirii sau chiar de mâncare.

La finalul anului trecut, Ministerul Transporturilor, principalul finanţator al CS Rapid, a cerut un ajutor din partea Guvernului în valoare de 1,5 milioane de euro pentru ieşirea din colapsul în care se află.

Deşi cerinţa reprezentanţilor feroviari a fost aprobată, banii încă n-au fost deblocaţi de Ministerul de Finanţe şi n-au ajuns în conturile giuleştenilor. Astfel, sportivii de la handbal, baschet, volei, atletism, scrimă sau lupte sunt neplătiţi din luna august.

Inclusiv preşedintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, a confirmat informaţiile pentru Orange Sport: "Se va rezolva situaţia în această lună".

Trei sportive n-au avut bani de mâncare în preajma sărbătorilor

Cel mai mult au avut de suferit trei cubaneze din echipa de polo feminin a clubului. Sportivele n-au mai avut bani să-şi plătească chiria şi n-au avut ce mânca în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cele trei cubaneze au fost ajutate de colegele din lot să treacă peste perioada dificilă, iar acum depind în continuare de sprijinul oamenilor din staff şi al celorlalte jucătoare.

Afla mai multe despre: rapidhandbal 

viewscnt
Articole similare