Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cătălin Cîrjan, cu gândul la titlul din Superligă. Obiectivul jucătorului împrumutat de la Arsenal

VIDEO | Cătălin Cîrjan, cu gândul la titlul din Superligă. Obiectivul jucătorului împrumutat de la Arsenal

Rapid

Comentarii

Cătălin Cîrjan (21 de ani), fotbalist împrumutat de Rapid Bucureşti de la Arsenal în perioada de mercato din vară a vorbit despre zvonul plecării sale la Dinamo.

Fotbalistul adus sub formă de împrumut de la formaţia din Premier League, Arsenal, nu a reuşit să se impună în tricoul Rapidului, în acest sezon. Mijlocaşul ofensiv a început sezonul titular iar prestaţiile modeste au dus la pierderea încrederii lui Cristiano Bergodi.

Italianul l-a ţinut pe bancă, în postura de rezervă neutilizată timp de patru etape la rând, la finalul lunii august şi spre mijlocul lunii septembrie.

Cătălin Cîrjan, titular în doar şase partide în acest sezon

De atunci, Cîrjan a prins minute doar pe finalul meciurilor din Superliga, singurele excepţii fiind ultimele două partide, cu Petrolul, 55 de minute şi a bifat toate cele 90 de minute în partida de la Ovidiu, cu Farul.

Cătălin Cîrjan este dispus să-şi redreseze sezonul după cantonamentul din această iarnă pe care giuleştenii îl vor efectua în Turcia. Cât despre o mutare către o altă echipă din Superliga, Cîrjan se gândeşte doar la obiectivele echipei sale, concret, lupta la titlu.

"Suntem pregătiţi, da. Am început de ieri. Mergem în cantonament să ne antrenăm şi să fim pregătiţi pentru meciul cu FCU Craiova. Suntem mai multe echipe (n.r. în avion, spre Turcia), o să comunicăm cu ei şi suntem fericiţi să fim cu ei. A fost o perioadă bună pentru mine.

Primul cantonament aici cu mister Mutu, iar acum mergem cu domnul Bergodi. Trebuie să ne antrenăm bine şi să facem o figură frumoasă în meciurile rămase de disputat. Am muncit în fiecare zi la antrenamente, când mi s-a dat şansa am încercat să dau tot ce am avut mai bun.

Mă gândesc la Rapid şi vreau să prindem play-off-ul. Ne gândim la titlu, dar vrem să luăm meci cu meci. Nu s-a pus problema, nu m-am gândit la altă echipă, ştiam că voi rămâne. Sper să îmi fac treaba până în vară", a spus Cîrjan, la plecarea spre Turcia.

  • O singură pasă de gol a reuşit Cătălin Cîrjan în tricoul Rapidului, în acest sezon de Superliga.
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care a jucat timp de mai mulţi ani la echipele de juniori ale celor de la Arsenal.

Afla mai multe despre: rapidcatalin cirjansuperliga 

viewscnt
Articole similare