Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Cătălin Cîrjan? Mesajul postat la început de an

Ce urmează pentru Cătălin Cîrjan? Mesajul postat la început de an

Rapid

Comentarii

Cătălin Cîrjan (21 de ani) a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal, dar fotbalistul a apărut rar pe teren în tricoul formaţiei lui Cristiano Bergodi.

Mijlocaşul a avut un start foarte bun în tricoul Rapidului şi a fost folosit ca titular în patru din primele cinci meciuri ale giuleştenilor de la începutul sezonului. Pe urmă, însă lucrurile s-au schimbat şi Cîrjan a apărut tot mai rar în formula de start a giuleştenilor. 

Acum, la început de an fotbalistul împrumutat la Rapid de la Arsenal a postat un videoclip pe reţelele sociale în care vorbeşte despre Rapid, dar şi despre planurile de viitor.

”Mereu mi-am dorit să fiu cel mai bun şi să îi întrec pe ceilalţi. Chiar dacă eram mic, munceam foarte mult şi mereu am vrut să fiu cel mai bun. Jucam de dimineaţa până seara, intram în casă doar când eram strigat de pe balcon, îmi doream să câştig mereu. Mi-am dorit să devin fotbalist, acum nu fac nimic în afară de fotbal, dau totul pentru fotbal şi sunt sigur că fotbalul mă va răsplăti.

Rapid înseamnă un club extraordinar, când spui Rapid spui cei mai frumoşi fani din România. Sunt mândru că joc pentru Rapid. E un stadion extraordinar şi te simţi fotbalist când joci pe Giuleşti.

Sunt foarte fericit aici la Rapid, e un club foarte mare, este extraordinar să joci pentru Rapid. Îmi doresc doar să fiu fericit pe teren, să mă bucur la antrenamente şi la meciuri. Asta e cea mai mare bucurie pentru mine.

Voi da totul pentru Rapid la fiecare meci când voi juca şi sunt sigur că totul va fi bine”, a spus Cătălin Cîrjan într-un videoclip postat pe reţelele sociale.

Afla mai multe despre: cătălin cîrjanarsenalrapid 

viewscnt
Articole similare