Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, mesaj clar pentru club în cazul plecării lui Mino Sota la Rapid: "Trebuie să trăim, dar nici aşa"

Marius Măldărăşanu, mesaj clar pentru club în cazul plecării lui Mino Sota la Rapid: "Trebuie să trăim, dar nici aşa"

Hermannstadt​

Comentarii

La plecarea în cantonamentul din această iarnă al echipei sale, FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu a vorbit despre transferul lui Mino Sota la Rapid, în această perioadă de mercato.

FC Hermannstadt se pregăteşte pentru a doua jumătate a sezonului de Superliga. Sibienii au renunţat în ultimele săptămâni la Baba Alhassan, un titular la mijlocul terenului al echipei din Sibiu, dar şi la Adrian Petre, atacant care a bifat doar 25 de minute în tricoul sibienilor, în acest campionat.

Măldărăşanu a vorbit despre o eventuală plecare a unui alt mijlocaş de bază al celor de la FC Hermannstadt, Mino Sota.

Japonezul este pe lista celor de la Rapid. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract şi va putea semna din postura de jucător liber de contract cu orice echipă, în această vară.

Marius Măldărăşanu: "Dacă pleacă şi Sota, înseamnă că nu ştim ce ne dorim"

(n.r. despre plecarea lui Mino Sota la Rapid) "Mi-ar fi greu... în momentul în care ar pleca şi Mino Sota, nu ştim ce ne dorim cu adevărat. Eu, ca antrenor, înţeleg, suntem o echipă mică, trebuie să trăim, mai vindem un jucător - doi, dar nici aşa.

Repet, nu ştim ce găsim să punem la loc. Poţi să aduci un jucător valoros, dar trebuie să îl integrezi, să se adapteze şi acum e dificil. I-am pierdut pe Letica, Opruţ, Baba Alhassan, să îl pierd şi pe Sota ar fi dificil." a declarat Marius Măldărăşanu la plecarea spre Antalya.

În acest sezon, Mino Sota a jucat 22 de meciuri, 19 în Superliga şi trei în Cupa României. A înscris un gol în Superliga, într-o victorie cu scorul de 2-1, pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Mino Sota, conform transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: fc hermannstadtmarius maldarasanumino sotarapid 

viewscnt
Articole similare