Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dezastrul continuă pentru Adrian Petre. Atacantul pleacă de la FC Hermannstadt după doar 25 de minute bifate în Superliga

OFICIAL | Dezastrul continuă pentru Adrian Petre. Atacantul pleacă de la FC Hermannstadt după doar 25 de minute bifate în Superliga

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt şi atacantul Adi Petre au reziliat de comun acord înţelegerea contractuală, a anunţat, marţi, clubul ardelean.

Adrian Petre a venit la FC Hermannstadt în iunie 2023, când a semnat un acord pe un sezon. În acest sezon, Adi Petre a bifat doar 25 de minute în tricoul sibienilor, în Superliga, pe parcursul a trei partide.

Patru minute cu fosta sa echipă, Farul, în prima etapă, un singur minut în deplasarea cu Poli Iaşi, în etapa a 2-a şi 20 de minute în înfrângerea dezastruoasă de pe Arena Naţională cu o altă fostă echipă bifată de Adrian Petre, FCSB.

Două ore de joc pentru Adi Petre în Cupa României

În Cupa României, internaţionalul român de tineret a bifat 120 de minute, în două partide din faza grupelor. 30 de minute cu echipa din Liga 3, Progresul Pecica şi 90 de minute în meciul cu Chindia Târgovişte.

150.000 de euro este cota de piaţă a atacantului care a jucat la Campionatul European U21 din Italia, din 2019.

De-a lungul carierei, Petre a mai evoluat la UTA Arad, Esbjerg, FCSB, Cosenza, APO Levadiakos şi Farul Constanţa.

 

Afla mai multe despre: fc hermannstadtadrian petresuperliga 

viewscnt
Articole similare