Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebat despre transferul lui Drăguşin la Tottenham, Ionel Ganea a dat verdictul!

Întrebat despre transferul lui Drăguşin la Tottenham, Ionel Ganea a dat verdictul!

Stranieri

Comentarii

Ionel Ganea (50 de ani), fostul atacant al echipei naţionale a României, a dat verdictul după ce a auzit despre transferul lui Radu Drăguşin (21 de ani) de la Genoa la Tottenham, în Premier League. "Ganezul" îl compară pe Drăguşin cu un fost coleg de la echipa naţională a României.

Radu Drăguşin se pregăteşte să facă pasul la Tottenham, în Premier League. Genoa negociază cu Spurs trecerea fundaşului român în campionatul englez, după ce a bătut palma deja cu Drăguşin. Pentru a spune "da" mutării, italienii solicită 30 de milioane de euro.

Ionel Ganea l-a "radiografiat" pe Radu Drăguşin înaintea transferului la Tottenham: "Se pliază"

Transferul lui Radu Drăguşin de la Genoa la Tottenham ţine capul de afiş al perioadei de mercato din 2024. Mutarea în Premier League este aproape, iar Ionel Ganea şi-a spus părerea în privinţa acestui transfer. Fostul atacant îl consideră pregătit pe Drăguşin pentru pentru a evolua în Anglia.

"Radu Drăguşin are o formă destul de bună, are un fizic bun, se pliază pe ce caută englezii, mă gândesc că-l vor lua ca fundaş central. Drăguşin deţine calităţile care se caută în Premier League.

El stă bine şi la capitolul viteză, dar nu a avut stabilitate pe post, a fost folosit şi în bandă. Dar în ultimul timp a fost repartizat ca fundaş central. E greu să-l compar cu un fost coleg. Cu Mihali, poate... A jucat şi el la un nivel înalt.  E mai avantajat Radu Drăguşin pentru că e mai tânăr şi pleacă într-un campionat puternic.

Pe mine nu mă mai încearcă un sentiment aparte când mă uit la campionatul Angliei pentru că eu m-am lăsat de mult timp. Din 2004 s-a schimbat mult stilul lor, vedeţi că joacă din prima, în viteză. Sper să aibă evoluţii cât mai bune Drăguşin în Anglia dacă se va transfera la Tottenham", a declarat Ionel Ganea, conform sport.ro.

Ionel Ganea a jucat şi el în Premier League, la Wolverhampton, între decembrie 2003 şi iulie 2006.

Afla mai multe despre: ionel ganeatransferradu dragusinpremier league 

viewscnt
Articole similare