Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jenni Hermoso a fost audiată la Madrid, în "cazul Rubiales"

Jenni Hermoso a fost audiată la Madrid, în "cazul Rubiales"
Comentarii

Jenni Hermoso, care a fost sărutată cu forţa de preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, la 20 august, a fost audiată, marţi dimineaţă, de judecătorul însărcinat cu acest caz la Audiencia Nacional din Madrid.

Ea a ajuns în jurul orei 10.00 la tribunal, îmbrăcată cu un palton de culoare gri. Zâmbind, ea a salutat presa adunată în faţa clădirii, dar nu a făcut nicio declaraţie.

Mult aşteptata audiere a internaţionalei spaniole (33 de ani, 102 selecţii, 51 de goluri) a fost programată iniţial pentru 28 noiembrie, dar a fost amânată din cauza programului încărcat. Campioana mondială a depus plângere împotriva lui Luis Rubiales în septembrie.

Acuzat de "agresiune sexuală" şi de infracţiunea de "constrângere" pentru că ar fi exercitat presiuni asupra jucătoare şi a celor din jurul său, Rubiales fusese deja audiat de judecător în aceeaşi lună. De atunci, i s-a interzis să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Jennifer Hermoso.

La câteva zile după incident, Rubiales s-a referit la acesta ca la un "mic sărut consensual" şi a susţinut că a obţinut permisiunea jucătoarei înainte de a o săruta. Noua jucătoare de la Tigres (Mexic) a negat acest lucru, spunând că "s-a simţit vulnerabilă şi victima (...) unui act impulsiv şi sexist, nepotrivit şi fără niciun consimţământ din partea (ei)".

Rubiales a demisionat în cele din urmă la 10 septembrie. De atunci, el a fost suspendat pentru trei ani din toate activităţile legate de fotbal de către FIFA, o decizie la care va face apel.

Afla mai multe despre: jenni hermososcandal rubialesfotbal feminin 

viewscnt
Articole similare