Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A semnat până în 2030! Tottenham şi-a asigurat serviciile celui mai promiţător jucător de la Cupa Africii pe Naţiuni

OFICIAL | A semnat până în 2030! Tottenham şi-a asigurat serviciile celui mai promiţător jucător de la Cupa Africii pe Naţiuni

Premier League

Comentarii

Pape Matar Sarr a semnat un contract valabil până în 2023 cu formaţia din Premier League, Tottenham Hotspur.

Mijlocaşul senegalez şi-a prelungit înţelegerea cu Tottenham Hotspur până în 2030. Mijlocaşul adus în Europa de Metz a semnat cu Tottenham în august 2021.

Londonezii au plătit 17 milioane de euro pentru tânărul mijlocaş senegalez, crescut de Generation Foot. Sarr a fost împrumutat înapoi la Metz pentru restul sezonului 2021/2022. Acesta s-a alăturat lotului antrenat la acea vreme de italianul Antonio Conte, la începutul sezonului 2022-2023.

Senegalezul a intrat în planurile actualului manager de la Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou. Australianul l-a titularizat în majoritatea partidelor de Premier League în acest sezon, iar Sarr nu a dezamăgit.

Pape Matar Sarr, titular în acest sezon pentru Tottenham

În acest sezon de Premier League, Pape Matar Sarr a înscris două goluri şi a oferit două pase decisive, în 18 partide. Acesta a jucat în centrul terenului alături de Pierre-Emile Hojbjerg şi Yves Bissouma.

Sarr a jucat 18 minute şi în eşecul din Cupa Ligii, cu Fulham, scor 1-1, (6-4 la penalty-uri).

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului senegalez de la Tottenham, conform transfermarkt.com

Sarr se va deplasa în Coasta de Fildeş alături de selecţionata din Senegal pentru Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care se va desfăşura între 13 ianuarie şi 11 februarie. Senegal este una dintre echipele favorite la cucerirea trofeului, alături de Maroc, Egipt, Camerun şi Ghana.

 

Afla mai multe despre: premier leaguetottenham hotspurpape matar sarr 

viewscnt
Articole similare