Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Dinamo în pauza de iarnă! Cei 4 jucători daţi afară de Andrei Nicolescu înainte de cantonament

OUT de la Dinamo în pauza de iarnă! Cei 4 jucători daţi afară de Andrei Nicolescu înainte de cantonament
Comentarii

Dinamo pregăteşte schimbări foarte importante în această pauză de iarnă.

OUT de la Dinamo în pauza de iarnă! Cei 4 jucători puşi pe lista neagră de Andrei Nicolescu înainte de cantonament

După o primă parte a campionatului destul de modestă, gruparea din Ştefan cel Mare este hotărâtă să renunţe la fotbaliştii care nu au dat un randament suficient de bun la echipă. Astfel, Andrei Nicolescu nu mai stă la discuţii şi dă afară 4 jucători chiar înainte de plecarea în cantonament, anunţă Fanatik.

Concret, dinamoviştii vor să renunţe la următorii jucători: Portarul Filip Dujmovic, mijlocaşii Iulian Roşu şi Valentin Borcea, dar şi fundaşul Deniz Giafer. Cei 4 nu l-au impresionat pe tehnicianul Zeljko Kopic şi vor fi nevoiţi să-şi gasească echipe.

Formaţia dinamovistă va pleca în cantonament în Antalya, urmând să aibă parte de un retur de sezon destul de dificil, cu un obiectiv foarte clar: salvarea de la retrogradare.

  • 16 puncte a obţinut Dinamo în 21 de etape ale actualului sezon de Superligă

Veşti proaste pentru Dinamo! Andrei Nicolescu a ratat încă un transfer prin care spera să salveze clubul de la retrogradare

Dinamo a ratat o ţintă importantă în această perioadă de transferuri.

Clubul dinamovist l-a dorit pe Jefte Betancor, fostul atacant de la CFR Cluj, însă spaniolul a preferat să aleagă o altă destinaţie. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a semnat cu Panserraikos FC, locul 11 în prima ligă a Greciei.

Jefte s-a aflat pe lista celor de la Dinamo, dar un eventual transfer ar fi fost extrem de complicat din cauza unei clauze pe care o avea ibericul în fostul său contract cu cei de la CFR Cluj.Dacă şi-ar fi dorit să joace la un alt club din România, atunci ar fi trebuit să le plătească ardelenilor o sumă exorbitantă: 100.000 de euro.

Mutarea era greu de realizat, mai ales că formaţia din Ştefan cel Mare este foarte atentă la cum îşi gestionează bugetul.

Afla mai multe despre: dinamotransferurizeljko kopic 

viewscnt
Articole similare