Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ange Postecoglou, entuziasmat pentru 2024. Tottenham este la trei puncte de lider în Premier League

Ange Postecoglou, entuziasmat pentru 2024. Tottenham este la trei puncte de lider în Premier League

Premier League

Comentarii

Managerul celor de la Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou a vorbit la finalul meciului de pe teren propriu cu Bournemouth, câştigat de echipa sa, cu scorul de 3-1.

Tottenham s-a impus clar pe teren propriu împotriva celor de la Bournemouth. Echipa lui Andoni Iraola s-a deplasat pe Tottenham Hotspur Stadium după două victorii consecutive, cu Fulham şi Nottingham Forest.

Tottenham, victorie în ultimul meci din 2023

Echipa antrenată de Ange Postecoglou a început bine partida. Pape Mate Sarr a înscris în minutul nouă al partidei, servit de Giovani Lo Celso. Heung-Min Son a înscris şi el în minutul 72, din pasa lui Lo Celso.

Richarlison a marcat în minutul 80, din centrarea lui Brennan Johnson. Alex Scott a redus din diferenţa după patru minute, iar acelaşi Scott a marcat un gol care a fost anulat, în minutul 90+11.

Postecoglou a vorbit despre prestaţia jucătorilor săi în ultimul meci al anului dar şi despre incidentul de la finalul partidei, în care membrii din staff-ul celor de la Bournemouth s-au certat cu antrenorul gazdelor.

„Astăzi a fost puţin din toate şi aveam nevoie de puţin din toate. O parte din fotbalul nostru a fost bun, trebuia să dăm dovadă de seriozitate şi caracter, noi am depus un efort fizic masiv. Am spus în această săptămână că aceşti jucători au dat totul, cei care erau disponibili. 

Nu ne împiedicăm din cauza lipsei de efort, asta e sigur, împotriva unei echipe care este probabil cea mai în formă din competiţie, cu două zile mai puţin de odihnă după o încărcătură fizică foarte mare împotriva lui Brighton. Modul în care aceşti jucători continuă să depună efort maxim este un merit pentru ei." a declarat Ange Postecoglou la capătul meciului cu Bournemouth.

Întrebat despre incidentul de pe final, Postecoglou a răspuns scurt: "Am fost ok, doar ne-am urat un an nou fericit!", a spus Postecoglou.

Cât despre situaţia din clasament, australianul a fost întrebat despre poziţia lui Tottenham la final de 2023. Nord-londonezii sunt pe locul cinci, cu 39 de puncte, la trei puncte în spatele liderului, Liverpool. "Dacă nu greşesc, suntem la trei puncte distanţă de lider", a declarat Ange Postecoglou.

 

Afla mai multe despre: ange postecogloutottenhambournemouthpremier leagueliverpool 

viewscnt
Articole similare