Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final de 2023 în Premier League! Arsenal încheie anul cu două înfrângeri consecutive. Tottenham, victorie cu Bournemouth

VIDEO | Final de 2023 în Premier League! Arsenal încheie anul cu două înfrângeri consecutive. Tottenham, victorie cu Bournemouth

Premier League

Comentarii

Fulham s-a impus cu scorul de 2-1 împotriva celor de la Arsenal, pe Craven Cottage, într-un meci din etapa a 20-a din Premier League.

Final dezamăgitor de an pentru Arsenal

Echipa din vestul Londrei a primit vizita celor de la Arsenal. Tunarii vin după o înfrângere clară cu West Ham United.

Arsenal a deschis scorul în minutul cinci, prin Bukayo Saka. Raul Jimenez a egalat în minutul 29, din pasa scoţianului Cairney.

În actul secund, gazdele au reuşit să treacă în avantaj prin reuşita jamaicanului Bobby De Cordova-Reid, din pasa lui Joao Palhinha. Fulham s-a impus, iar cu această victorie, gruparea de pe Craven Cottage a urcat pe locul 13 în Premier League.

Tottenham s-a impus clar pe teren propriu împotriva celor de la Bournemouth. Echipa lui Andoni Iraola s-a deplasat pe Tottenham Hotspur Stadium după două victorii consecutive, cu Fulham şi Nottingham Forest.

Echipa antrenată de Ange Postecoglou a început bine partida. Pape Mate Sarr a înscris în minutul nouă al partidei, servit de Giovani Lo Celso. Heung-Min Son a înscris şi el în minutul 72, din pasa lui Lo Celso.

Richarlison a marcat în minutul 80, din centrarea lui Brennan Johnson. Alex Scott a redus din diferenţa după patru minute, iar acelaşi Scott a marcat un gol care a fost anulat în minutul 90+11. Tottenham încheie anul pe locul cinci, la trei puncte în spatele liderului, Liverpool.

Afla mai multe despre: tottenhamarsenalbournemouthfulham 

viewscnt
Articole similare