Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase i-a găsit porecla perfectă lui Gigi Becali: „Ţin legătura des cu domnul Ferguson!” Ce a spus despre şansele la titlu ale FCSB

Florin Tănase i-a găsit porecla perfectă lui Gigi Becali: „Ţin legătura des cu domnul Ferguson!” Ce a spus despre şansele la titlu ale FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase i-a găsit o poreclă amuzantă lui Gigi Becali, fostul său patron de la FCSB.

Florin Tănase şi porecla perfectă pentru Gigi Becali: „Ţin legătura des cu domnul Ferguson!” Ce a spus despre şansele la titlu ale FCSB

Florin Tănase, fotbalistul lui Al Okhdood, a revenit în România pentru a sărbători cu familia trecerea în noul an. La sosirea în ţară, fostul jucător de la FCSB a vorbit despre şansele la titlu ale fostei sale echipe, dar şi despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali.

„La cum s-au desfăşurat lucrurile, cred că FCSB putea să aibă şi mai multe puncte avans, dar sunt bune şi acestea 8. Sper să fie anul lor. Mai sunt multe meciuri. Dacă le vor trata serios pe toate şi le vor juca ca pe o finală cu siguranţă ei vor câştiga pentru că valoarea e de partea lor.

Cu domnul Gigi Becali am mai vorbit. Ţin legătura des cu Ferguson. O să merg la el acum după Anul Nou şi o să mai vorbesc cu el. Am mai vorbit şi cu foştii colegi. Cu Coman, cu Radunovic”, a declarat Florin Tănase.

Coman, sfătuit de Tănase să plece de la FCSB

Întrebat despre un posibil transfer al lui Florinel Coman, Florin Tănase, fostul coleg de la FCSB, a răspuns fără să stea pe gânduri. Fostul decar al vicecampioanei l-a sfătuit pe Coman să plece de la FCSB ”cu primul tren”.

”Da, de ce nu? (n.red. îl aşteaptă pe Florinel Coman în zona arabă) Sper să facă şi el pasul la o echipă în străinătate, pentru că merită. (n.red. dacă ar trebui ca Florinel Coman să plece acum sau să aştepte până după EURO 2024) Să plece cu primul tren, nu ştii dacă mai vine, asta l-aş sfătui”, a spus Florin Tănase, la sosirea în România.

În prezent, Florinel Coman are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com, cu o creştere de un milion de euro faţă de precedenta actualizare a portalului în cauză.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare