Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, sfat sincer pentru Florinel Coman: ”Să plece ’cu primul tren’ de la FCSB!”

Florin Tănase, sfat sincer pentru Florinel Coman: ”Să plece ’cu primul tren’ de la FCSB!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani), extrema celor de la FCSB, traversează unul dintre cele mai bune sezoane din carieră.

Coman, sfătuit de Tănase să plece de la FCSB

Florinel Coman (25 de ani) este, alături de Darius Olaru (25 de ani), fotbalistul determinat în jocul celor de la FCSB, liderul detaşat din Superligă. Chiar dacă nu a prins până acum un transfer în străinătate, ”şeptarul” roş-albaştrilor ar putea face pasul oricând în fotbalul important din Vest.

Întrebat despre un posibil transfer al lui Florinel Coman, Florin Tănase, fostul coleg de la FCSB, a răspuns fără să stea pe gânduri. Fostul decar al vicecampioanei l-a sfătuit pe Coman să plece de la FCSB ”cu primul tren”.

”Da, de ce nu? (n.red. îl aşteaptă pe Florinel Coman în zona arabă) Sper să facă şi el pasul la o echipă în străinătate, pentru că merită. (n.red. dacă ar trebui ca Florinel Coman să plece acum sau să aştepte până după EURO 2024) Să plece cu primul tren, nu ştii dacă mai vine, asta l-aş sfătui”, a spus Florin Tănase, la sosirea în România.

În prezent, Florinel Coman are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com, cu o creştere de un milion de euro faţă de precedenta actualizare a portalului în cauză.

Gigi Becali îl vedea la naţională, dar l-a dat afară după doar 100 de minute. Ce s-a ales de jucătorul cu meciuri în Serie A

Afla mai multe despre: florinel comanflorin tanasefcsb 

viewscnt
Articole similare