Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl vedea la naţională, dar l-a dat afară după doar 100 de minute. Ce s-a ales de jucătorul cu meciuri în Serie A

Gigi Becali îl vedea la naţională, dar l-a dat afară după doar 100 de minute. Ce s-a ales de jucătorul cu meciuri în Serie A galerie foto

Fotbal

Comentarii

În iarna lui 2019, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), speră să dea lovitura prin aducerea unui fotbalist cu zeci de meciuri în Serie A.

Este vorba despre mijlocaşul Adrian Stoian, care la acea vreme avea doar 27 de ani.

Adrian Stoian a dispărut ”de pe radar”

Adrian Stoian a fost transferat gratis, de la Crotone, şi a semnat un contract pe trei ani şi jumătate. Gigi Becali achita atunci doar 37.000 de euro, ceea ce reprezenta bonusul primit de jucător în momentul semnării contractului.

Mijlocaşul venea cu un CV ”beton”, cu formaţii precum Roma, Bari, Pescara, Chievo şi Crotone, şi zeci de meciuri în Serie A şi Serie B.

Gigi Becali era sigur, la acea vreme, că Stoian va deveni un jucător de bază în naţionala de seniori a României. 

Nu avea să se întâmple acest lucru, deoarece, după doar două partide - totalizând 100 de minute, Gigi Becali a decis că fotbalistul nu are valoare cât să ajute echipa şi nu a mai fost utilizat absolut deloc.

În vara lui 2019, Adrian Stoian a fost pus pe liber. S-a întors în Italia, la Livorno, însă în vara lui 2022 a revenit în România, la Viitorul Constanţa.

Nici la Viitorul n-a bifat prea multe meciuri - 5, iar Gică Hagi l-a trimis ”la plimbare”. A plecat din nou în Italia, la Ascoli, în Serie B, unde din nou a făcut tuşa - 2 partide.

Ultimul angajament la avut tot în România, în Superligă, la Chindia Târgovişte, formaţie de care s-a despărţit în ianuarie 2022.

Din acel moment, fotbalistul a dispărut total din prim-planul fotbalului. S-a mulţumit doar să posteze fotografii din vacanţă, fără a mai menţine vreo legătură cu sportul pe care l-a practicat atâta timp, chiar dacă fizic se prezintă foarte bine.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliserie aserie b 

viewscnt
Articole similare