Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Stoian a revenit în Liga I: "Au fost destul de grei aceşti ani" + Cum a trăit duelul cu Craiova, echipa lui suflet

Adrian Stoian a revenit în Liga I: "Au fost destul de grei aceşti ani" + Cum a trăit duelul cu Craiova, echipa lui suflet

Chindia Targoviste

Comentarii

Adrian Stoian (30 de ani) a revenit în Liga I şi a semnat cu Chindia Târgovişte.

Adrian Stoian a revenit în Liga I la Chindia Târgovişte: "Au fost destul de grei aceşti ani". Ce a spus despre duelul cu Craiova, echipa de suflet

Adrian Stoian a debutat la Chindia Târgovişte la 6 zile după ce a semnat şi a făcut-o chiar împotriva echipei pe care o iubeşte cel mai mult, Universitatea Craiova.

Cel de ieri a fost pentru Stoian un meci important având in vedere că este fan Craiova, fiind născut in Oltenia. Fotbalistul nu a recunoscut, totuşi, că a avut in trecut oferte de la ei. 

"N-am avut nicio ofertă de la ei. A fost doar un meci ca fiecare altul şi o să fie un meci mai diferit contra celor de la FC U. Aşa simt eu. Nu consider nimic, fiecare cu alegerile lui. 

Da, normal că-l am (n.r.: tatuajul cu stema Universităţii Craiova). Eu am tratat acest meci la fel ca pe oricare altul. Şi la Botoşani am dorit să intru, să-mi ajut colegii, care au făcut o treabă destul de bună. Azi am intrat şi am încercat să-i ajut", a spus Stoian după Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 0-1.

"Au fost destul de grei aceşti ani, mai ales că am avut o operaţie destul de urâtă la genunchi, după perioada când am plecat de la FCSB la Livorno şi de acolo, plus cu pandemia, când nu am reuşit să mă refac în totalitate, pentru că au fost închise cabinetele, am avut puţin de suferit", a precizat Stoian.

Fotbalistul a fost legitimat ultima dată la Ascoli, in serie B din Italia. El a mai jucat în cariera sa la Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone, Livorno şi Farul Constanţa. Are două selecţii în prima reprezentativă şi niciun gol marcat. La nivel U21 el a reprezentat România de cinci ori, fără să marcheze. 

Afla mai multe despre: adrian stoianchindia târgovişteu craiova 

viewscnt
Articole similare