Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Marica, despre avansul de 8 puncte pentru FCSB: „Nu e nimic jucat! Mulţi spun asta, dar nu e aşa”

EXCLUSIV | Ciprian Marica, despre avansul de 8 puncte pentru FCSB: „Nu e nimic jucat! Mulţi spun asta, dar nu e aşa”

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Marica a vorbit despre lupta la titlu şi despre şansele echipei sale la un al doilea titlu consecutiv.

Acţionar la Farul Constanţa, Marica a vorbit despre candidatele la titlu în acest sezon de Superliga. Principala favorită, FCSB, este la opt puncte distanţă de prima sa urmăritoare, CFR Cluj, la final de 2023. Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti sunt celelalte două echipe care speră în continuare la titlul de campioană în acest sezon.

Fostul atacant al echipei naţionale consideră că FCSB trebuie să rămână concentrată, deoarece titlul nu este încă jucat, deşi echipa lui Elias Charalambous s-a distanţat la opt puncte de echipa de pe locul doi, CFR Cluj. Marica a vorbit şi despre şansele celor de la Farul Constanţa la titlu, în acest sezon.

Ciprian Marica: "Principalul nostru obiectiv este calificarea în play-off"

"Suntem în play-off însă nu avem speranţe sau nu ne facem speranţe că putem căştiga acest campionat. Principalul obectiv a fost şi este calificarea în play-off, sperăm să şi reuşim.

Nu cred că este totul jucat, sunt 8 puncte ale FCSB-ului şi mulţi tind să spună că acest campionat este jucat, nu cred că e aşa, cred că se mai joacă.

CFR reuşeşte să e reorganizeze după plecarea lui Dan Petrescu, reuşeşte domnul Varga şi toată stima că vedem că nu iese atât de mult în prim plan.

Nu îşi doreşte, dar face lucrurile să funcţioneze la CFR, sunt pe locul doi, cu şanse la campionat şi îşi regăsesc din mers nucleul de jucători, reconstriesc echipa şi o fac într-un mod foarte ok, deci sunt plăcut suprins de ce se întâmplă la CFR." a declarat Ciprian Marica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ciprian maricafcsbcfr clujfarul constanta 

viewscnt
Articole similare