Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica "dă din casă". Ce plan are Brighton cu Adrian Mazilu, după ce a plătit 3 milioane de euro: "E clar" | EXCLUSIV

Ciprian Marica "dă din casă". Ce plan are Brighton cu Adrian Mazilu, după ce a plătit 3 milioane de euro: "E clar" | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului, a dezvăluit ce plan are Brighton cu Adrian Mazilu (18 ani), fotbalist pe care a plătit 3 milioane de euro în perioada de transferuri din vară.

Adrian Mazilu a făcut obiectul unui transfer important la Brighton, în Premier League, în schimbul a 3 milioane de euro. Fotbalistul crescut de Gică Hagi în propria academie a impresionat la Farul în sezonul în care "Marinarii" au luat titlul, iar vârsta şi calităţile l-au adus în atenţia englezilor.

Ciprian Marica dezvăluie planul pregătit de Brighton pentru Adrian Mazilu: "Are nevoie"

"Pescăruşii" au achitat 3 milioane de euro Farului pentru Adrian Mazilu, iar Ciprian Marica a dezvăluit ce plan are clubul englez cu fotbalistul român. Mazilu urmează să se "şcolească" pentru Premier League într-un campionat european din primele 10.

Ciprian Marica "a dat din casă" şi a spus că Brighton i-a pregătit o listă cu 10 opţiuni din care Adrian Mazilu să aleagă unde vrea să se transfere, în campionate precum Belgia sau Olanda. Fostul atacant al echipei naţionale este şi el de părere că Mazilu are nevoie de un pas intermediar înainte de a ajunge în Premier League.

"E clar că are nevoie de încă un pas, intermediar zic eu. Avea nevoie de o nouă provocare şi înţeleg că cei de la Brighton îi vor oferi câteva alternative în top 10 campionate din lume, să facă un pas intermediar către Anglia şi fotalul mare.

Asta e diferenţa între un jucător de zeci şi sute de milonae şi un jucător care pleacă din România. Şi nu mă refer doar la Mazilu, ci jucători români în general, plecă văzuţi ca un pariu, nu pleacă precum o certitudine", a spus Ciprian Marica, pentru Orange Sport.

Adrian Mazilu a jucat 25 de meciuri (1549 de minute) în toate competiţiile sezonului la Farul, timp în care a marcat de două ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian mazilutransferbrightonpremier leagueciprian marica 

viewscnt
Articole similare