Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, ultimatum pentru starul de la FCSB! Dan Şucu forţează nota pentru a-l aduce pe fostul favorit al lui Gigi Becali | EXCLUSIV

Rapid, ultimatum pentru starul de la FCSB! Dan Şucu forţează nota pentru a-l aduce pe fostul favorit al lui Gigi Becali | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid pregăteşte o campanie de transferuri agresivă în această iarnă pentru a putea recupera deficitul din clasament faţă de rivala FCSB.

Rapid, ultimatum pentru vedeta de la FCSB! Dan Şucu forţează nota pentru a-l aduce pe fostul favorit al lui Gigi Becali | EXCLUSIV

După 21 de etape din actualul sezon al Superligii, Rapid are o distanţă de 11 puncte de recuperat până la liderul FCSB. Situaţia îi nelinişteşte pe conducătorii formaţiei din Giuleşti, motiv pentru care campania de transferuri din această pauză de iarnă joacă un rol esenţial pentru restul sezonului.

Astfel, Dan Şucu, principalul acţionar al Rapidului, este hotărât să-l aducă la echipă chiar pe Damjan Djokovic, mijlocaşul croat care a impresionat la FCSB în startul stagiunii. Intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, fostul campion cu CFR Cluj are şanse mici să rămână la FCSB.

Totuşi, din sursele Orange Sport, oferta Rapidului pentru Djokovic este valabilă până pe 2 ianuarie. Giuleştenii vor sa aibă toţi jucătorii la începutul cantonamentului din Antalya. Dacă Djokovic nu rezolvă rapid situaţia cu Gigi Becali, Rapid se va orienta spre alt fotbalist.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • De 4 ori a câştigat Damjan Djokovic titlul în România, de fiecare dată în tricoul lui CFR Cluj

”Va face faţă presiunii din Giuleşti?” MM Stoica şi Basarab Panduru au pus ”lupa” pe noul transfer de la Rapid: ”Nu o să îi fie uşor” | EXCLUSIV

Borisav Burmaz (22 de ani) este cel de-al doilea transfer al iernii pentru Rapid.

Atacantul sârb a fost transferat de guileşteni de la Vozdovac în schimbul a 400.000 de euro, după cum anunţă transfermartk.com. Burmaz a semnat un contract pentru următorii doi ani şi jumătate cu Rapid.

Silviu Tudor Samuilă: ”Transfer neaştepta şi vârstă! La 22 de să vină la Rapid... Ce ziceţi de transferul acesta?”

MM Stoica: ”Da, în loc să ajungă la Partizan sau Steaua Roşie. Nu ştiu istoria lui, dar a fost şi Planic lăsat liber la Steaua Roşie Belgrad, care după a fost un jucător bun în România.. foarte bun”

Basarab Panduru: ”Normal că înseamnă ceva, îmi place când văd ca sunt investitori care bagă bani. Nu cred că e uşor să bagi goluri acolo, e un fotbal tare acolo, dacă vine din campionatul ăla ar trebui să se descurce, dar nu e uşor. La Rapid trebuie din prima să faci ceva, nu e uşor!”

Afla mai multe despre: rapidfcsbdan sucugigi becalidamjan djokovic 

viewscnt
Articole similare