Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va face faţă presiunii din Giuleşti?” MM Stoica şi Basarab Panduru au pus ”lupa” pe noul transfer de la Rapid: ”Nu o să îi fie uşor” | EXCLUSIV

”Va face faţă presiunii din Giuleşti?” MM Stoica şi Basarab Panduru au pus ”lupa” pe noul transfer de la Rapid: ”Nu o să îi fie uşor” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Borisav Burmaz (22 de ani) este cel de-al doilea transfer al iernii pentru Rapid.

Borisav Burmaz, analizat de MM Stoica şi Basarab Panduru

Atacantul sârb a fost transferat de guileşteni de la Vozdovac în schimbul a 400.000 de euro, după cum anunţă transfermartk.com. Burmaz a semnat un contract pentru următorii doi ani şi jumătate cu Rapid.

MM Stoica şi Basarab Panduru au comentat transferul realizat de Rapid.

Silviu Tudor Samuilă: ”Transfer neaştepta şi vârstă! La 22 de să vină la Rapid... Ce ziceţi de transferul acesta?”

MM Stoica: ”Da, în loc să ajungă la Partizan sau Steaua Roşie. Nu ştiu istoria lui, dar a fost şi Planic lăsat liber la Steaua Roşie Belgrad, care după a fost un jucător bun în România.. foarte bun”

Basarab Panduru: ”Normal că înseamnă ceva, îmi place când văd ca sunt investitori care bagă bani. Nu cred că e uşor să bagi goluri acolo, e un fotbal tare acolo, dacă vine din campionatul ăla ar trebui să se descurce, dar nu e uşor. La Rapid trebuie din prima să faci ceva, nu e uşor!”

Ce a declarat Burmaz după ce a semnat cu Rapid:

”Este o mişcare importantă în cariera mea şi sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a juca la Rapid.

Scopul meu este acela de a ajuta echipa să-şi atingă obiectivele şi de a-mi dezvolta cariera. Ştiu că Rapid are o istorie bogată, este un club renumit pentru suporterii fanatici.

Am văzut câteva clipuri cu ei (n.r. suporterii Rapidului) şi abia aştept să joc în faţa lor”, au fost cuvintele lui Borisav Burmaz.

Afla mai multe despre: rapidburmazmm stoicapanduru 

viewscnt
Articole similare