Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, transfer surprinzător din Superligă. Cu ce jucător vor să se consoleze giuleştenii după ce l-au ratat pe Baba Alhassan

Rapid, transfer surprinzător din Superligă. Cu ce jucător vor să se consoleze giuleştenii după ce l-au ratat pe Baba Alhassan

Rapid

Comentarii

Rapid a ratat transferul lui Baba Alhassan, jucător care a ajuns la rivala FCSB, dar giuleştenii vor un fotbalist tot de la FC Hermannstadt.

Noua ţintă a celor de la Rapid

Dan Şucu vrea să aducă un nou jucător la Rapid. După ce a întârit ofensiva, finanţorul giuleştenilor are de gând să facă acelaşi lucru şi în linia de mijloc.

Iar alesul conducerii clubului de lângă Podul Grant este Mino Sota, vedeta celor de la FC Hermannstadt, informează Gsp.

Mijlocaşul japonez intră în ultimele şase luni de contract cu sibienii, caz în care Rapid are două variante.

Fie plăteşte o sumă de bani şi îl ia încă din această iarnă de la Hermannstadt, fie aşteaptă până la finalul sezonului şi îl aduce gratis, ca jucător liber de contract.

Rămâne de văzut ce soluţie se va gasi din partea tuturor părţilor implicate, cert este că trupa din Sibiu este aproape de a pierde încă un jucător extrem de important în ultima vreme după Baba Alhassan, cedat la FCSB.

În vârstă de 29 de ani, Mino Sota a ajuns la Hermannstadt în iulie 2021, după trei sezoane petrecute la Metaloglobus Bucureşti. A disputat 94 de meciuri la sibieni, reuşind un gol şi două pase decisive.

În prezent, mijlocaşul japonez este cotat la 700.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

În clasamentul Superligii, Rapid ocupă locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce Hermannstadt se află pe poziţia a 7-a, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidmino sotahermannstadt 

viewscnt
Articole similare