Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transferuri va face Şumudică la Gaziantep: ”De fiecare dată am luat”. Trei jucători sunt pe lista antrenorului român

Ce transferuri va face Şumudică la Gaziantep: ”De fiecare dată am luat”. Trei jucători sunt pe lista antrenorului român

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) a mărturisit ce transferuri va face în această iarnă la Gaziantep pentru a îndeplini obiectivul echipei: salvarea de la retrogradare.

Marius Şumudică vrea să continue şi în 2024 finalul de an 2023 foarte bun pe care l-a avut la Gaziantep, cu care vrea să scape de la retrogradare.

Ce şanse sunt să vedem din iarnă şi alţi jucători români în Turcia

Iar antrenorul român este convins că îşi va duce la bun sfârşit obiectivul. El susţine că o mare parte din realizarea acestuia va fi perioada de transferuri din iarnă.

Şumudică a dezvăluit ce achiziţii va face în acest mercato la Gaziantep. Pe lista sa nu se află vreun jucător român sau trecut prin România, deşi recent a încercat să-l ia pe Alibec.

”Nu voi transfera niciun român. De data asta nu am niciun român pe listă. De fiecare dată am luat, de data asta nu am niciun român pe listă. Sunt jucători care evoluează în Argentina. Vreau doi argentinieni şi un jucător care joacă în Mexic”, a declarat Şumudică, la plecarea spre Turcia.

Gaziantep se află pe locul 15 în campionatul din Turcia, cu 19 puncte acumulate în 17 etape.

De ce au aşa mare succes jucătorii români sub comanda lui Şumudică la Gaziantep

”Nu le fac nimic special jucătorilor români la Gaziantep. Vorbesc mai mult cu ei. Eu le ofer ceva, iar ei trebuie să-mi dea înapoi. Peste tot unde am fost am luat jucători români şi o să iau mereu.

Nu sunt genul de antrenor care să fug de jucătorii români. Nu este niciun secret. Probabil, am eu talentul ăsta de a-i face să joace şi pentru mine la un moment dat”, afirma Şumudică, la revenirea în România.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare