Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Genoa face orice pentru a-l păstra pe Radu Drăguşin. Ce ofertă au refuzat italienii de la un colos al fotbalului european

Genoa face orice pentru a-l păstra pe Radu Drăguşin. Ce ofertă au refuzat italienii de la un colos al fotbalului european

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a fost dorit insistent şi de FC Barcelona, dar cei de la Genoa au refuzat suma de transfer oferită de clubul catalan.

Radu Drăguşin este cel mai dorit fotbalist român al momentului, iar cei de la Tottenham sunt mari favoriţi să pună mâna pe fundaşul central în vârstă de 21 de ani.

Ce sumă de transfer a oferit Barcelona pentru a-l lua pe Radu Drăguşin. Răspunsul celor de la Genoa

Dar cursa încă nu este decisă, întrucât jucătorul este şi în vizorul lui FC Barcelona. Campioana Spaniei ar fi făcut chiar şi o ofertă oficială în valoare de 30 de milioane de euro, susţin jurnaliştii catalani.

Totuşi, Genoa ar fi refuzat propunerea venită din Spania şi cere 35 de milioane de euro în schimbul lui Drăguşin.

"Barcelona vrea fundaşul central care a fost revelaţia sezonului în Serie A", au titrat jurnaliştii de la Carpetas Blaugranas, care au continuat:

"Oferta Barcelonei pentru Radu Drăguşin este de 30 de milioane de euro. După sosirea lui Vitor Roque şi posibilul transfer al lui Chadi Riad, un alt fotbalist ar putea sosi, Radu Drăguşin.

Fotbalistul dorit joacă în prezent pentru Genoa şi a devenit, la numai 21 de ani, una dintre principalele atracţii din Serie A. Radu Drăguşin are 12 selecţii la naţionala României, la care a debutat în martie 2022.", scriu catalanii.

Radu Drăguşin, cale liberă spre transferul aşteptat de o Românie întreagă

Conform informaţiilor oferite de jurnalistul italian Fabrizio Romano, transferul lui Radu Drăguşin de la Genoa la Tottenham a intrat pe ultima sută de metri.

Jucătorul şi-a dat acordul pentru a venit la Londra, iar acum mai rămâne ca cele două cluburi să se pună de acord în privinţa sumei finale de transfer.

Afla mai multe despre: radu dragusingenoabarcelonastranieri 

viewscnt
Articole similare