Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama lui Chipciu! Momentul care l-a dărâmat, după cea mai frumoasă parte a carierei: "Anxietate, depresie. Luam pastile, dormeam pe teren!" | EXCLUSIV

Drama lui Chipciu! Momentul care l-a dărâmat, după cea mai frumoasă parte a carierei: "Anxietate, depresie. Luam pastile, dormeam pe teren!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Alexandru Chipciu (34 de ani) a povestit momentul care l-a dărâmat pentru o bucată de timp, după cea mai frumoasă perioadă a carierei de fotbalist. Fostul fotbalist al FCSB a vorbit deschis şi a dezvăluit că a luat pastile antidepresive pentru a trece peste moment.

Este vorba despre moartea tatălui, petrecută în 2017. A fost momentul în care Alexandru Chipciu a căzut din punct de vedere psihic, deşi venea după performanţele pe care le-a obţinut cu FCSB în perioada 2012-2016, cu trofee cucerit şi performanţe pe plan european, în grupele Europa League şi Champions League, dar şi titlul cucerit în Belgia cu Anderlecht.

Alexandru Chipciu, "deschis" la Orange Sport: "Am apelat la psiholog, luam pastile. Anxietate, depresie, dormeam pe teren"

Moartea tatălui lui Chipciu l-a băgat în depresie pe fotbalistul care a rămas în inima suporterilor FCSB. Acum la U Cluj, Chipciu a vorbit despre acea perioadă, în care a făcut vizite la psihologi, a luat pastile şi a trecut printr-un episod neplăcut chiar în timpul unui meci.

"Am avut nişte probleme după ce a murit tata. Anixetate, depresie. Luam pastile, dormeam pe teren, nu puteam să mă mişc.

Tata a murit în 2017, în decembrie. Au început cam după vreo 6-7 luni problemele astea. N-am vorbit cu nimeni. Eu am rămas singurul bărbat din toată familia mea. Gândurile le-am interiorizat în continuu. S-a acumulat starea asta şi la un meci de Cupă mi s-a făcut rău pe teren. Toată partea îmi amorţea. Era un atac de panică, ăla a fost momentul când a declanşat.

Am apelat şi la psiholog. Luam pastile, care îţi calmează stările, m-a ajutat mai mult să vorbesc cu psihologii. Au fost multe care m-au ajutat, pentru problemele astea mi se pare ok să mergi la psiholog. Altfel nu ştiu cum ai putea să scapi", a spus Alexandru Chipciu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alexandru chipciudepresiefotbaldecesanxietateprobleme 

viewscnt
Articole similare