Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul rupturii dintre Alex Chipciu şi MM Stoica, explicat chiar de fotbalistul lui U Cluj: „Când s-a întâmplat asta, nu am mai vorbit!” | EXCLUSIV

Motivul rupturii dintre Alex Chipciu şi MM Stoica, explicat chiar de fotbalistul lui U Cluj: „Când s-a întâmplat asta, nu am mai vorbit!” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Alex Chipciu, fotbalistul celor de la Universitatea Cluj, a explicat de unde a pornit ruptura dintre el şi MM Stoica, oficialul FCSB.

Adevăratul motiv al rupturii dintre Alex Chipciu şi MM Stoica, explicat chiar de fotbalistul lui U Cluj: „Când s-a întâmplat asta, nu am mai vorbit!” | EXCLUSIV

Fotbalistul a povestit că totul a plecat de la una dintre alegerile făcute în carieră: momentul când a preferat să vină la CFR Cluj, în detrimentul FCSB. MM Stoica a fost dezamăgit de faptul că fostul jucător al vicecampioanei a ales-o chiar pe marea rivală, dar relaţia s-a îmbunătăţit cu timpul.

(n.r. De unde a pornit cearta dintre tine şi MM?) Când am venit la CFR Cluj, aia a fost. 

Nu ne-am certat, doar n-am mai vorbit. Când ne-am întâlnit acolo, am vorbit. N-am mai vorbit aşa cum făceam înainte, des. Cred că am vorbit cel mai mult când am fost la Anderlecht. 

Nu-mi pare rău că am ales CFR atunci. Mă simt foarte bine acum. Dacă analizez acum aşa cu mintea limpede, aveam oferte mai bune decât la CFR Cluj. De exemplu din Turcia. Am renunţat şi la banii de la Anderlecht”, a declarat Alex Chipciu pentru Orange Sport.

Planul lui Alex Chipciu după retragere: "Am zile când zic că mă las, termin contractul cu U Cluj şi gata"

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a pus accentul pe viitorul său în fotbal după retragerea din cariera de jucător. Chipciu a semnat cu U Cluj în 2022, un contract valabil timp de trei sezoane. Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre o carieră în antrenorat pentru care a început deja pregătirile.

”După ce mă voi lăsa, voi fi antrenor. Ideea e că încă trăiesc plăcerea şi pasiunea de a mă antrena, de a simţi gustul performanţei, de a fi cel mai bun. Aici e problema, că dacă joci până la 38 de ani, pierzi nişte ani de experienţă ca antrenor.

Am zile şi zile când zic că mă las, termin contractul cu U Cluj şi gata. Nu vreau să nu-mi pară rău că am renunţat. Am colegi care îmi spun, ca Bourceanu: 'Joacă mă, că mie îmi pare rău că nu am mai jucat'. Nu vreau să am regretul ăsta. 

Îmi va fi foarte greu. M-ar atrage şi o poziţie de conducere, dar antrenor vreau să fiu. Am o problemă când simt că toată lumea nu e 100% la meci. Dacă sunt 100% la meci, nu mă interesează că jucăm prost, că ratăm, că dau pe lângă ea. 

Atunci mă enervez, iar ca antrenor va fi greu, va trebui să o gestionez cât mai bine. Mă gândesc cât de greu îi este şi lui Mister, care a jucat şi a văzut un alt nivel de fotbal, să ne vadă pe noi făcând anumite lucruri greşite.

Aici va sta antrenorului care vreau să devin. E posibil să nu fiu un antrenor bun. Vreau să fiu pregătit, deja am început şcoala”, a declarat Alexandru Chipciu, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: alex chipciumm stoicau clujfcsb 

viewscnt
Articole similare